internetten Telefondan Güvenlik Kamerası Nasıl izlenir

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

elefondan kamera izleme ve güvenlik kameraları nasıl izlenir? Hangi Android iPhone iOS telefondan izleme seyretme programı uygulaması

Bilgisayardan ve Android, iPhone cep telefonlarından internet üzerinden güvenlik dvr kamerasını kameralarını izleme seyretme nasıl izlenir yapılır? Telefondan kamera izleme ve güvenlik kameraları nasıl izlenir? Hangi Android iPhone iOS telefondan izleme seyretme programı uygulaması daha iyi

teknik destek

IP Camera Viewer ile internetten Güvenlik Kameralarını izleme

IP adresi üzerinden birden fazla kamera izlemenizi sağlamak için tasarlanmış kullanışlı ve güvenilir bir yardımcı programdır.

Program yardımıyla dakikalar içerisinde kendi ücretsiz IP izleme sisteminizi kurabilirsiniz. İş yerinizin, otopark alanının veya evinizin belirli yerlerine yerleştireceğiniz kameraları tek bir yerden kontrol edebilirsiniz. İsterseniz o an aktif olan kameralar üzerinde yakınlaştırma ve uzaklaştırma fonksiyonlarını kullanabilirsiniz.

1500’den fazla farklı IP kamera modelini destekleyen program neredeyse tüm USB kameralar ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. İzlemekte olduğunuz kameraların gerekirse video özelliklerini yapılandırabilir, çözünürlüğünü değiştirebilir, kare hızını ayarlayabilirsiniz.

MEye Uygulaması ile Cep Android ve Apple iPhone Telefonlarından Güvenlik Kameralarını izleme

DVR / Güvenlik kameraları / IP Kameralar kontrol edebilirsiniz. Hızlı ve basit – canlı gözetim video akışı izleyin.
çin yapılan DVR en destekleyebilir.
aynı zamanda PDA adnroid destekler.
– Tüm Android akıllı telefonlar ile uyumlu
– Stream güvenlik aygıtları doğrudan video canlı
– Destek birden fazla DVR
– PTZ kameralar üzerinde kontrolünü destekler
– Canlı video akışı anlık alın

iSpy ile Web Kameranızı Güvenlik Kamerasına Dönüştürebilirsiniz

iSpy, bilgisayarınızdaki mikrofon ve kamerayı harakete ve sese duyarlı, kayıt ya da izleme yapılabilen birer güvenlik sistemine dönüştüren ücretsiz bir programdır.

Program ile birden fazla kamera ve mikrafon ekleyebilir, dilerseniz birden fazla bilgisayarı aynı web arayüzü ile kontrol edebilirsiniz. Dahili web sunucusu ile iSpyweb sayfası üzerinden görüntüleri flash olarak izleyebilirsiniz. Eğer mobil telefonunuzla görüntülere erişmek isterseniz http://www.ispyconnect.com/mobile adresindeki mobil arayüzden uyumlu (MP4) dosya biçiminde sunulan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Güvenlik kaydını harekete ya da sese duyarlı olarak aktif etmenin dışında zamanlayabilirsiniz de. Program ses ya da haraket tespit ettiğinde dilerseniz başka bir programı çalıştırabilir ya da size SMS gönderilmesini sağlayabilir.

internetten Telefondan Güvenlik Kamerası Nasıl izlenir

Son Güncelleme: 24.03.2017 17:12