iPhone Data Recovery Silinmiş Resimleri Mesajları Kurtarmak

media 3085

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone telefonda silinene fotoğrafları geri alma. iPhone 5, iPhone 5s, 6s ve iPhone 7 silinen mesajları geri alma. Dosya fotoğrafları videoları kurtarma Programı. Silinmiş Rehberi Geri Getirme nasıl yapılır?

iPhone Silinmiş Resimleri Geri Getirmek, Silinmiş Rehberi Geri Alma Getirme, Silinen Telefon Rehberindeki Kişileri Geri Getirme Kurtarma!

teknik destek

Yanlışlıkla önemli iPhone dosyaları silindi ve geri almak kurtarmak mı istiyorsunuz? Ücretsiz iPhone kurtarma programı var mıIOS cihazlar Jailbreak arızası? Donanım veya sistem arızası? iPhone Data Recovery özel olarak üzerinde bunları kaydedebilirsiniz böylece, silinen dosyaları geri yüklemek için iTunes & iCloud’dan yedekleme dosyaları doğrudan iPhone, tarih vb notlar, çağrı veya ayıklamak, silinen fotoğraflar, videolar, mesajlar, rehberdeki kişileri kurtarmak yardımcı olmak için tasarlanmıştır sizin Bilgisayar veya kolay tek bir tıklama ile Mac’den geri alabilirsiniz.

iPhone Silinen Mesajları Geri Alma 

Silinmiş hangi iOS cihazları destekliyor verileri kurtarıyor

  • iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6/ iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iphone 4s / iPad Pro / iPad Air / iPad Mini 4 3 2 1 / iPad 4 3 2 / iPod Touch 5

 

iOS’ da silinmiş hangi içerikler geri alınabiliyor kurtarılabiliyor

 

  • İletişim / İletiler / WhatsApp / Çağrı Geçmişi / Notlar / Hatırlatma / Takvim / Safari Şarkı / Fotoğraflar / Videolar / Sesli Mesajlar / Sesli Notlar

iPhone Silinmiş Resimleri Geri Getirmek

iPhone Silinen Mesajları Geri Alma

Silinen Video Kurtarma,Silinen Geri Nasıl Alınır

Silinmiş Rehberi Geri Alma Getirme
 

Veri kaybına korkmayın, iPhone Data Recovery onları geri almak yardımcı olur. Bu mobil uzman iPhone, iPad ve iPod touch silinen dosyaları kurtarmak için 3 kurtarma modları sunuyor.

  • iPhone Silinmiş Resimleri Doğrudan iDevice kurtarmakSadece cihaz bozuk veya suya düştü bile, doğrudan, iOS cihazınızda kişileri, fotoğrafları, iletileri ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz bilgisayar / Mac içine iPhone / iPad / iPod touch takın ve bu müthiş yazılımı başlatmak.
  • iPhone Silinmiş Fotoğrafları KurtarmaITunes Backup Kurtar bilgisayara iDevice bağlamak her zaman, iTunes otomatik olarak cihazınız için bir yedeğini oluşturur. ITunes’dan verileri geri yüklemek istediğinizde, size bir kaç tıklama ile iTunes yedekleme dosyaları her türlü veri kurtarmak, hangi iPhone Data Recovery güvenebilirsiniz.
  • iPhone Silinmiş Fotoğrafları KurtarmaICloud Yedekleme kurtarmakcihazınızın Wi-Fi bağlıyken iCloud vb fotoğraf, rehber, mesajlar, yedeklemek olacağından, ayrıca ne istediğinizi kurtarmak için icloud yedekleme dosyaları elde edebilirsiniz. Sadece bu yazılım Apple ID ve şifre ile iCloud oturum açmanız gerekir, ve iPhone Data Recovery sizin için dinlenme yapacak
Son Güncelleme: 18.03.2017 03:21