Türksat 4A Samsung Smart TV Kanal Arama Ayarları Nasıl Yapılır

media 4021

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Türksat 4A Samsung Smart TV Kanal Arama Smart Televizyonlarda Dahili Uyduya HD Kanal Nasıl Eklenir? Frekans Kanal Ekleme Bulma…

Samsung Smart TV Kanal Arama Ayarları Türksat 4A Frekans Ekleme Nasıl Yapılır

Samsung Smart TV Televizyonlarda Dahili Uydu Cihazında Türksat 4A Frekans Ekleme HD Kanal Arama Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım. 

teknik destek

Smart televizyonlarda kanal nasıl eklenir dahili uydulu  smart tv’lerde nasıl uydu kurulumu yapılır resimli detaylı anlatım aşağıda yer almaktadır. Uydu araması yapmadan önce mevcut sinyal yok yazan kanalları siliniz.

Tüm Kanallar Nasıl Silinir: Ayarlardan kanal ayarları ya da kanal düzenleme ya da kanal yönetimi bölümünden tüm kanalları seç butonu ile kanalları seçip siliniz.Bazı eski uydu cihazlarında tüm kanalları silemiyorsunuz ve teker teker seçip silmeniz gerekiyor.

 

Samsung Smart TV Otomatik Uydu Ekleme Kanal Arama Ayarlama: Menü>Yayın>Anten Tipi:Uydu>Menü>Yayın>Kanal Ayarları>Uydu Sistemi şifre:0000 açılan ekrandan hangi uydudan örnek 4 A kanal aramak istiyorsanız seçip kayıt ederek şu adımları uyguluyorsunuz Menü>Yayın>Otomatik Ayarlama>Başlama>Tara seçenekleri ile tarama başlatıyorsunuz. Tarama bittikten sonra kayıt ediyorsunuz.

Uydu İsmi: Türksat 2A/3A  Frekans: 11844  Sembol Oranı: 2222  Polarizasyon: V (Dikey)  Şebeke Arama: Açık yapıp kanal aramayı başlatınız.

Samsung Smart TV Kanal Ayarları Nasıl Yapılır

Samsung Smart TV Manuel Kanal Ayarlama: Menü>Yayın>Kanal Ayarları>Manuel Ayarlama>Turksat 42E Tara>Transponder>Yukarı ok tuşu ile Yeni seçilir ve Frekans bilgileri girilir.+Ara ile işlem tamamlanır.

Menü>Yayın>Kanal Ayarları>Manuel Ayarlama>Turksat 42E Tara>Transponder>Yukarı ok tuşu ile Yeni seçilir ve Frekans bilgileri girilir.+Ara ile işlemi ile frekans bilgileri ile tarama yapabilirsiniz.

Samsung Smart TV Otomatik ve Manuel Kanal Ekleme

Son Güncelleme: 28.04.2017 14:28