Facebook Oyun Açılmama Sorunu Şikayet Etmek

media 2873

Farmville 2,Texas HoldEm Poker,Diamond Dash,CoasterVille,Pet Rescue Saga,Dragon City açılmıyor çözümü. Görüntülenmiyor hesabım puanlarım çalındı,şikayet adresi ve telefon numarası

teknik destek

Facebook oyunlarda açılış sorunu, oyun hesabım çalındı, puanlarım krediler çalındı ve oyun açılmıyor görüntülenmiyor hatası. Farmville 2,Texas HoldEm Poker,Diamond Dash,CoasterVille,Pet Rescue Saga,Dragon City,Bubble Safari,CityVille,8 Ball Pool,SongPop,CastleVille,Angry Birds Friends,Bejeweled Blitz,Top Eleven,Bubble Safari Ocean,Criminal Case,Bubble Island,Bubble Witch Saga ve ChefVille oyunlarında sorun yaşıyorum şikayet etmek istiyorum çözümü nedir?

teknik destek

Facebook oyunlarla ilgili destek almak için destek hattını arayabilirsiniz.

Facebook oyun şikayet etme adresleri

Farmville 2,Texas HoldEm Poker,Diamond Dash

Yukarıdaki oyunların genelde sorunları aynı oluyor bazıları bazen Facebook kaynaklı sorun oluşturabiliyor. Aşağıda Facebook başvuru adresinden iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz. Veya Facebook hesabınızdan oyun üzerinden şikayet et butonunu kullanabilirsiniz.

Giriş sorunu ve açılış sorunu ile ilgili başvuru adresi, oyun ile ilgili şikayetiniz varsa oyun geliştirici firmayla iletişime geçmek için buradan. Oyunla ilgili bir ihlali şikayet etmek için buradan.

hesabım çalındı,puanlarım çalındı,şikayet adresi

Son Güncelleme: 14.03.2017 01:22