Rambo 5 son kan filmi yayınlandı

media 1003

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Efsane filmlerden biri olan Rambo geri döndü. Belli bir dönem çocukların kahramanı olan Rambo, yeni bir serisi ile geldi. Rambo 5 son kan sinema severleriyle buluştu.

Rambo serisi hepimizin bildiği ve oldukça uzun bir dönemdir çekilen bir seridir. Bu serinin en son filmi olması beklenen Rambo 5 Son Kan filmi ise izleyiciler ile yakın bir zamanda buluşuyor. Bu serinin Rambo serisinin son filmi olacağı düşünülüyor. Rambo serisinin bu film ile sahne hayatına son vereceği düşünülmektedir.

teknik destek

John Rambo’nun yeni hayatı

John Rambo eski hayatından eser kalmamış şekilde yaşamaktadır. Yeni hayatını oldukça küçük bir kulübede, yalnız başına sürdüren John Rambo ayrıca çok da yaşlanmıştır. Yaşlı olmasının yanı sıra eski hayatında olduğu gibi gerilim konularından da uzak duran John Rambo yine bir gerilim süreci içerisinde kendini bulur.

Rambo 5 son kan filmi yayınlandı

Rambo’ da yeni aksiyon!

Yeni seride Rambo’nun sevdiği kadın olan Maria Rambo için ayrı bir yere sahiptir. Maria’nın kızı ise bir gün Meksikalı kaçakçılar tarafından kaçılır. Meksikalı kaçakçılar Maria’nın kızını kaçakçılık işlemleri sırasında kullanmak istemektedirler. Bu durumu öğrenen Rambo ise Maria’ya yardım etmeye karar verir. Fakat süreç oldukça karışıktır çünkü kaçakçılar sürekli olarak yer değiştirirler. Rambo ise bu durumdan tek başına sıyrılamayacağını anlayınca kendisine yardımcı olacak birilerini aramaya başlar ve en sonunda kız kardeşi bu kaçakçılar tarafından kaçırılmış olan bir gazeteci ile tanışır. Gazeteci de Rambo gibi bu kaçakçıları aramaktadır. Böylelikle gazeteci de Rambo ile bu kaçakçıların izini sürmeye başlar.

YouTube video