Instagram numara kaldırma değiştirme ekleme

media 541

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Kapatılan telefon numarası instagram' dan kaldırma için çok yol deneyebilirsiniz. Tahminen çoğu sonuçsuz kalacaktır ve ne numara değiştirme ne hesaba ulaşabileceksiniz.

Instagram numara ekleme dışında birde ya numara değiştirme ya da kaldırma işleminde bazen sıkıntılar çıkabiliyor. Örnek numara başka hesapta kullanılmış olabilir ve yeni hesapta kullanıldığına eskisinden kaldığından hesaba erişimde sorun yaşarsınız.

teknik destek

Sosyal medyanın uzun zamandır farklı amaçlarda da kullanıldığı biliniyor. Siyasi ve propaganda artık internet üzerinden yapılıyor. Yalan haberlerin bolca gezdiği bu alanlarda yapılan paylaşımlara dikkat etmekte önem arz ediyor.

Hesap açarken kullanılan telefon numarası aynı zamanda giriş güvenliği içinde kullanılıyor. Çok sayıda kişinin numara değiştirdiğinde veya hat iptal ettiğinde numaranın ekli hesapları unutuyorlar. Sonrasında hesaplarına ulaşmak çok zor bir hale dönüşüyor.

Uygulamada Instagram numara ekleme

Uygulamadan hızlıca yeni numara ekleme işlemini yapabilirsiniz.

Örnek instagram numara değiştirme işlemi yapılacak ise;

  • Uygulama sağ altta profil resmine dokun
  • Açılan yerde solda düzenle
  • En alta doğru inin ve telefon yazana dokun
  • Numara ekranı açılacak giriniz
  • Eski numaranın kaldırılabilmesi için yeni bir numara eklenecek

Bu işlemlerden önce önerimiz daha önce hesaba e-posta eklenmedi ise ekleyip mail ile doğrulamayı yapınız. Aksi durumlarda bağlantınızı kaybedebilirsiniz.

Instagram numara kaldırma değiştirme eklemeInstagram numara değiştirmeInstagram numara ekleme

Instagram ekli numarayı kaldırma

Instagram numara kaldırma genellikle çok zor bir süreç. Ek güvenliğe sahip olmayan hesaplar çoğunlukla hesaplarına veda ediyor. Çok sayıda ağda farklı doğrulama seçenekleriyle karşılaşabiliyor. Lakin instagram’ da bu çok zor.

Instagram numara kaldırmak için;

  • Eğer hesaba erişiminiz varsa yukarıdaki sıralamayı takip ediniz. Yoksa aşağıdakileri uygulayın.
  • Daha önce giriş yaptığınız güvenli cihaz olarak görülen telefonlar olabilir.  Düşünün ve deneyin.
  • Bilgisayarlardan giriş yapıldı ise onlardan da denemenizi öneriyoruz. Hatırla beni seçili ise doğrulamadan oturum açılacaktır.
  • Parola yenileme ve çalındı gibi seçeneklere ulaşılabiliyorsa kesinlikle deneyin. Size bir doğrulama önerisi sunulabilir. Örnek fotoğraf ve kimlik kartınızla onaylama. 
  • Kapatılan numarayı 2 yıl dolmadan geri alabiliyorsunuz. Biraz fazla ücret vererek geri alma başvurusunda bulunun.
Son Güncelleme: 17.02.2020 17:35