Instagram nedir nasıl kullanılır ne işe yarar

media 1728

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram nedir ve nasıl kullanılır ne işe yarar Instagram ne demek? Instagram nasıl yüklenir ve nasıl kurulur gibi soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Instagram nedir ? İlk olarak iPhone yani iOS işletim sistemi için geliştirilen instagram ile sadece fotoğraf paylaşımı yapılıyordu. Hızlı şekilde resim çekmeyi sağlayan ve bu resimlere efekt vererek farklı sosyal ağlarda da paylaşımı sağlıyordu. Sonrasında Android cihazlara da gelen instagram sonrasında Facebook tarafından 2012′ de satıl alınarak hızlı bir büyümeye gitti.

teknik destek

Facebook, Instagram‘ ı aldıktan sonra 1-2 yıl pişman oldu. Daha sonra git gide büyüyen instagram şuan en popüler paylaşım ağlarından biri. Hızla yeniliklere ulaşan Instagram’ a gelen yeniliklerden bazıları GIF özelliği, hikayeler özelliği, arşiv özelliği ve canlı yayın özelliği en büyük yeniliklerinden biri oldu. 

Instagram’ ın son yeniliği olan canlı yayında yorum yazma özelliği kademeli olarak güncelleme ile yayılmakta.

Instagram nasıl kullanılır

Instagram uygulamasını resmi web sitesinden indirebilirsiniz. İsterseniz telefonunuzun resmi mağazasından da ücretsiz indirebilirsiniz. Android telefonlar için Google Play Store uygulamasından ve iOS iPhone içinde App Store’ den yapabilirsiniz.

Instagram uygulamasını indirirken ya da yüklerken hata alırsanız farklı bir indirme adresini ya da farklı bir sürümünü indirmeyi deneyiniz. İndirme işlemini güvenlik sitelerden tercih ediniz. Teknoloji haber

Instagram nedir nasıl kullanılır ne işe yarar


Instagram etkileşiminizi artırma

Instagram etkileşiminizi artırma

Instagram hesabı nasıl dondurulur 2019

Instagram hesabı nasıl dondurulur 2019

Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone
Son Güncelleme: 27.08.2017 20:03