The Computer Restarted Unexpectedly Error Hatası Nedir

media 3416

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

The Computer Restarted Unexpectedly Error kurulum tamamlanamıyor reset atıyor çözümü nedir? Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 kurulum hatası sorunu.

Windows 7 Kurulum Sonunda The Computer Restarted Unexpectedly Error Hatası Çözümü Nedir

Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemlerinde kurulum sonunda aşağıdaki hatayı alıyorsanız ve tamamı tuşladığınızda bilgisayar yeniden başlatıyorsa kurulum devam etmiyorsa çözümü bu yazımızda.

The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click “OK” to restart the computer, and then restart the installation hatası nedir? ne yapmalıyım çözüm adımları.

Bilgisayar Reset Atıyor Neden

The Computer Restarted Unexpectedly Error Hatası Nedir

Yukarıdaki uyarı ekrana geldiyse Tamam butonuna tuşlamadan klavye tuşlarından Shift ve F10 tuşlarına basıp çekip ekrana gelen CMD (siyah ekran) bölümüne regedit yazıp enter tuşuna basınız.  Açılan kayıt düzenleyicisi bölümünde üst başlıklardan Düzen sekmesini açılan bölümlerden Bul tıklayıp arama bölümüne  ChildCompletion yazıp aratın. Aradığımız kelimeyi bulduktan sonra sol tarafta yer alan Setup.exe yazısını çift tıklayıp kayıtlı 1 yada 4 değerini 3 yapıp tamam dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız yeterli.

Windows 7 Kurulum Hatası,Windows Yükleme Sorunu

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:19