Yandex Mail Parolasını Sıfırlama Nasıl Yapılır

media 3452

Son güncelleme 3 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Yandex e-posta şifremi unuttum nasıl öğrenirim, mail parolası sıfırlama, şifre değiştirme adımları nasıl yapılır? Kişisel bilgileri değiştirme.

Yandex Mail Hesabının Parolasını Sıfırlama Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır

Yandex mail hesabınızın şifresini değiştirme ya da güvenlik soruları gibi kişisel bilgilerinizi değiştirmek için aşağıdaki adımları takip ederek sıfırlama ve değiştirme ayarlarını yapabilirsiniz.

Yandex.Posta şifreniz ile tüm Yandex hizmetlerinde geçerli parolasıdır. Şifrenizi Yandex.Pasaport aracılığıyla değiştirebilir veya sıfırlayabilirsiniz.

Parolanızı değiştirme istiyorsanız Yandex.Pasaport bölümüne gidiniz ve Parolayı değiştir bağlantısını tıklayınız. Açılan sayfada mevcut parolanızı biliyorsanız giriniz ve onaylamak için iki kere yeni parolanızı giriniz. Yandex şifre sıfırlama adresi passport.yandex.com.tr/passport?mode=restore buradan

Parolanızı unuttuysanız, parola sıfırlama sayfasına girin ve kullanıcı adınızı belirtiniz. Yandex.Pasaport’ta belirtmiş olduğunuz bilgilere – cep telefonu, alternatif mail adresi veya güvenlik sorularını size yöneltecek üç şifre sıfırlama seçeneklerinden birini size soracak.

Yandex Şifre Sıfırlama

Yandex Mail Parolasını Sıfırlama Nasıl Yapılır

Uyarı: Hesabınız için ek bilgi yani güvenlik soruları, telefon numarası, ikinci mail adresi ve doğru ad soyad verdiyseniz erişim yapabilirsiniz.

Güvenlik sorusunu değiştirme için, Yandex Pasaport bölümünü açınız ve kişisel bilgileri değiştir seçeneğini tıklayınız. Açılan sayfadan yeni güvenlik sorularını belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda telefon numarası sayfasından numara değiştirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 22.03.2017 23:38