E-Con Modem Kurulumu

media 4973

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

E-Con MC8000 ve TG585 modem kurulumu nasıl yapılır? Modemde port açmak için NAT bölümüne giderek yapabilirsiniz. Sorun ile karşılaşırsanız yorum bırakınız.

Bağlantı sorunlarında öneri modemi resetleyip kurulum yapmanız (modem ip almıyor olabilir) resetleme adımları modemin arkasında içe doğru bir çukur var toplu iğne yada kürdanla bazılı tutuyorsunuz (en fazla 20 sn) ışıklar söndüğünde bırakınız (internet ve adsl) 1 dk sonra kurulumu başlatınız.

teknik destek

E-CON ve CNET Modem Bağlantı Sorunu Ayarları Kurulumu

internet explorer tarayıcısından 10.0.0.2 ile girş yapmaya çalışınız. Modem arayüz giriş şifresi modem kitapcığında yazmakta. 

Kullanıcı adı: admin ve şifre : epicrouter ya da k.adı user şifre password

Modem arayüzünde configuration (ayarlar) WAN pvc0 seçiniz. Gelen sayfadan PPPoE LLC seçiniz. PPP yazan yere kullanıcı adını ve şifresini yazınız. VPI 8 / VCI 35 olarak yazınız.

Kullanıcı adı internet sağlayıcısının verdiği evrakta yazar. Bulamazsanız veya bilmiyorsanız müşteri hizmetlerini arayınız. TTnet, Superonline, Doping, Türknet, Kablonet veya Vodafone. 

E-Con Modem Kurulumu Sorunu
 

Modem arayüzüne giriş yapamazsanız modem üzerindeki ışıkları analiz ediniz. LAN kablolu kurulumda kablonun çalıştığından emin olunuz. Varsa farklı bir LAN portuna takınız. Kurulum olmuyorsa modemi resetleyiniz. Reset çukuru modem altında ya da arkasında bulunur. toplu iğne ile en fazla 20 saniye kadar modem açıkken basılı tutunuz. Işıklar sğnğp yandıysa işlem tamam.

Son Güncelleme: 24.07.2018 18:35