WhatsApp Çoklu Grup Sohbeti Kurma Açma Nasıl Yapılır

media 3839

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp Çoklu Grup Sohbeti Açma Nasıl Yapılır,WhatsApp Birden Fazla Kişi ile Görüşme Konuşma Nasıl Olur. WhatsApp Grup Kurulumu Açmak, Hesap Oluşturma

WhatsApp Çoklu Grup Sohbeti Kurma Hesap Açma Ayarları Nasıl Yapılır

WhatsApp çoklu grup sohbeti kurma açmak nasıl yapılır? WhatsApp birden fazla kişi ile konuşma görüşme nasıl olur? WhatsApp grup kurulumu grup açmak için ne yapılır? WhatsApp uygulamasında grup hesap açma oluşturma resim ve kişi ekleme davet gönderme ayarları. 

WhatsApp uygulamasını çalıştırıp Sohbetler bölümünden menü tuşuna basıp Yeni Grup yazısını tuşlayarak grup sohbeti için bir başlık belirtiniz. Belirleyeceğiniz başlık tüm kullanıcılar tarafında görülebilecek bir başlık olmasına dikkat ediniz.

WhatsApp grubunuzda kullanacağınız kapak fotoğrafını ekleyiniz. Ekleyeceğiniz fotoğraf, sohbetler bölümünde grubunuzun yanında görülecektir. WhatsApp grubunuza kişi ekleme yada davet için + tuşuna basarak kişi ekleyebilir yada arama bölümünden seçip ekleyebilirsiniz.

WhatsApp grubunda her hangi bir paylaşım yapmak için (resim,video yada mesaj) grup üstüne tıklayıp yazmanız yada paylaşacağınız örnek resimde bulunan WhatsApp simgesini seçerek ekrana gelen grup yazısını tuşlayıp paylaşım yapabilirsiniz.

WhatsApp Çoklu Grup Sohbeti Kurma Açma Nasıl Yapılır

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:06