TikTok para çekme işleminiz sürüyor hatası alıyorum

TikTok para cekme isleminiz suruyor hatasi aliyorum

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok para çekme işleminiz sürüyor hatası verip daha sonradan para çekme işlemi gerçekleşmedi gibi sorunlar kullanıcıların karşısına çıkabilmektedir. Bu gibi şikayetlerin yaşandığı hesaplarda genelde, kullanılan banka hesapları kaldırılır daha sonra yeni hesaplar eklenerek denenir. Bu sayede para çekme işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Önce kontrol edeceğiniz ilk şeyler şunlar olacak:

teknik destek
  • Sizin dışınızda başkalarında olma olasılığını dikkate alınız. Varsa böyle bir şeyden sonra bir çok ağda paylaşımlarla karşılaşılabilir.
  • Kullanılan internet, cihaz ve hesapla alakalı problemler görülebilir.
  • Çok fazla yapılan denemelerden sonra çıkan aksaklıklar. Normalde anlık oluşan sistem sorunlarından sonra kişi sürekli denemişse ve sonrasında kendiliğinden düzeldi ama bu seferde kullanıcıyı şüpheli olarak algılanabilir.

Para çekme iptal edildiği zaman yapılması gerekenler

TikTok para çekme sorunu yaşayan kişiler aşağıdaki yöntemleri deneyerek bu sorunun önüne geçebilirler;

Para çekme sürecinin gerçekleştirildiği hesaptan, ilk defa para çekme işlemi gerçekleştirilecek ise eğer TikTok uygulamasının istediği bazı doğrulama işlemlerinin tamamlanmamış olduğu için para çekme işlemi gerçekleşmiyor olabilir.

Para çekmek için hesabın güvenlik  işlemlerine güvenilmiyor olabilir. Yani hesap emniyetli olmayabilir. Kişi bilgilerinin doğrulanması durumunda ve kimlik onayı yapıktan sonra bu kuşkulu durumların  önüne geçilebilir. Para çekme işlemi bu adımlardan sonra gerçekleştirilebilir.

Para çekme işleminin iptal olmasının sebeplerinden biri de bankalardan kaynaklanıyor olabilir. Bu sebeple farklı bir bankaya geçiş yapılabilir ya da banka ile bu durum konuşulup düzeltmeler başlanabilir.  TikTok hesap bilgileri banka bilgileri ile uyuşmuyorsa bu da kuşkulu bir durum yaratır. Bu sebeple de para çekme işlemi gerçekleşmeyebilir.

Bir TikTok hesabına sürekli şikayet yapılıyorsa Ban yemiş olma ihtimali yüksektir. Aynı zamanda şikayet edilen hesaba kişisel bilgiler girilmediyse şikayet edildiği zaman kişiye bilgi gönderilmez.  Bu sebeple kişilerin önce  profil hesaplarındaki bilgilerinin değiştirilmesi önerilir. Bu bilgiler kayıt edildiği zaman sistem tarafından ikaz ediliyor ise hesapta bir sorun olduğu anlaşılır.

TikTok para cekme isleminiz suruyor
TikTok para çekme işleminiz sürüyor hatası alıyorum

TikTok para çekme işleminiz sürüyor sorunu için çözüm

IBAN numarası 26 hane olmalıdır sorunu TikTok kullanan kişiler tarafından son zamanlarda çok fazla şikayet edilen bir konudur. Türkiye’de bankalar tarafından verilen IBAN kodları 26 haneden oluşur. Buna rağmen bilgilerinizi girilirken bazen 26 hane sorunu oluşmaktadır.

Bunun en büyük sebebi ise internet bankacılığına girip IBAN kodunu kopyalamaktır. Kopyaladıktan sonra, TikTok kullanıcıları, hesabına girip bu kopyaladıkları bilgi yapıştırıldığı zaman ağ bu durumu sorun olarak algılamaktadır. Bu sebeple TikTok kullanıcıları IBAN kodunu kopyala yapıştır yöntemi ile değil de elle yazma yöntemi ile denemelilerdir. Bu sayede numarası 26 hane olmalıdır sorunun önüne geçilebilir.

Diğer olasılıklarda ise başka telefonlardan ve varsa hesaplardan denenmesini öneririz. Kişi ceza almışsa banka bilgilerini dahi eklemeye izin verilmez. bu geçici kısıtlamalarda da aynıdır. Gün boyu sürenler bazen geçici olarak sınıflandırılır. Test adına profilinizde bir şeyi değiştirmeye çalışınız.

teknik destek