e-Devlet bildirim mesajı ayarları

media 7

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

e-Devlet yani Turkiye.gov.tr üzerinden uyarı mesajlarını almak ister misiniz? Bildirim mesajları işinize çok yarayacak. Örnek araç trafik cezası tebliğ edilmedi ve bilmiyorsunuz işte bu hizmet…

e-Devlet‘ in hizmetleri bitmek bilmiyor. Üst üste çıkardığı hizmetler kullanıcılarını çok memnun etti. Bazı hizmetler hayatımızı gerçekten kolaylaştırdı. Adli sicil kaydının sorgulama ve alma, soyağacı uygulaması, tapu, PTT, adliye, mahkeme ve trafik cezası sorgulama / ödeme hizmeti ve dahası!

teknik destek

Yazımızda araç sahiplerinin bazen madur olduğu bir duruma yer verdik. Bu durum yazılan trafik cezasından haberinin olmaması. PTT kanalıyla gelen ceza tebliğ edilmemesi nedeniyle muhtara tebliğ edilmesi. Bazı çalışanların adresi bulamaması veya gidipte apartmandan içeri girememesi nedeniyle bırakmaması. Bu durumda çalışan kapıya bir bildirim kağıdı bırakması gerekirken bırakmayarak ceza sahibinin hiç bir şekilde cezadan haberinin olmaması nedeniyle faizin binmesi ve katlanması.

e-Devlet uygulaması sizi faizden kurtarabilir! e-Devlet uygulamasından bildirim ayarlarını açarsanız bu gibi durumlarda telefonunuza e-Devlet üzerinden bildirim gelir. Yani e-Devlet’ e girmeninize gerek kalmadan bildirimler gelmekte.

Turkiye.gov.tr / e-Devlet uygulamasından bildirim ayarlarını açmak için uygulama da bulunan 3 çizgiye dokunun. Açılan bölümlerden ayarlara girip “Anlık bilgilendirme” seçeneğini açmanız yeterli. www.teknolojihaber.net

e-Devlet bildirim mesajları gelmiyor? Bu sorunun nedenlerinden biri olan telefonun bildirim ayarlarının kapalı olması veya e-Devlet bildirim seçeneğinin pasif yapılması. Bu durum Android ve iPhone’ da bu tarz mesajların gelmesini engeller.

e-Devlet bildirim mesajı açma

e-Devlet bildirim ayarlarını açtıktan sonra telefonun bildirim ayarlarını da kontrol ediniz. Her hangi bir durumda haberimize yorum bırakabilirsiniz.

e-Devlet bildirim mesajı açmae-Devlet bildirim mesajı ayarları

e-Devlet trafik cezası sorgulama, trafik cezası öğrenme ve e-Devlet bildirim mesajlarını alma habetimiz işinize yarayacaktır.


e-Devlet soy ağacı öğrenme

e-Devlet soy ağacı öğrenme
Son Güncelleme: 14.03.2018 05:12