Apple Balmain işbirliği ile 2000 TL' lik kulaklık

media 138

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple Balmain işbirliği ile 2000 TL değerinde Beats kulaklığını tanıttı. Çıkarılacak kulaklıkta özel sürümlerde olacağı belirtildi. Bakalım bu fiyatla Türkiye' de kaç tane alıcı olacak!

Apple, Fransız moda markası Balmain ile kendi Powerbeats 3 kablosuz kulaklığı ve Beats Studio kablosuz kulaklığının özel sürümlerini üretmek için ortaklık kurdu. İki ürün de metalik altın vurgulu ve belirgin Balmain özellikli bir Safari rengi sunuyor.

teknik destek

Beats / Balmain koleksiyonu, Balmain’in ikonik stilini yansıtan üstün ses ve zarif bir tasarım getiriyor. Beats Studio kablosuz kulaklığı Olivier Rousteing’in kentsel bir safari hayalini temsil etmek üzere metalik altın vurgulu Safari rengiyle oluşturuldu. Her biri Balmain plakasıyla süslenmiş bir kılıf ve sembolik Balmain fermuar kulpuyla birlikte geliyor.

Moda ile Teknoloji birleşiyor

Apple Balmain işbirliği ile 2000 TL' lik kulaklık

Balmain tasarımcısı ve yaratıcı yönetmen Olivier Rousteing, moda dergisi Vogue ile yaptığı röportajda, Beats by Dre markasıyla olan bağlantının dört yıl önce takımın üyelerinin Paris’teki Balmain fuarına gitmesiyle başladığını söyledi. Tasarımla olan amacının, Fransız lüksünü teknolojiye taşımak olduğunu söyledi. Ayrıca “Teknoloji konusunda bir takım zorluklar var, bu nedenle çok fazla saygı duymanız gerekir. Kulaklıkları giysi gibi kullanamazsınız” dedi.

Apple ve Balmain yeni kulaklığı tanıtmak için Kylie Jenner ile birlikte çalışıyorlar. Kylie Jenner, Instagram’da kulaklık takmış bir fotoğraf paylaştı ve Apple’ın web sitesindeki ürün videolarında yer aldı. Teknoloji haber

Fiyatı 2000 TL
Balmain Beats Studio kablosuz kulaklık, Apple web sitesinden 600 $ (yaklaşık 2000 TL) karşılığında satın alınabilirken, Powerbeats 3 250 $ (Yaklaşık 900 TL) karşılığında satılıyor.


Lenovo AR kulaklık seti ve aI konseptleri duyurdu

Lenovo AR kulaklık seti ve aI konseptleri duyurdu
Son Güncelleme: 27.08.2017 20:08