7 Gün şarj süresi olan akıllı telefon

media 2030

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Akıllı telefonlar içerisinde şarj süresi en fazla olan hangisidir ? Bir hafta şarj süresi bulunan cep telefonu var mıdır? En fazla bekleme süresine sahip cep telefonu markası hangisidir?

Akılı telefon sektöründe yaşanan sorunların başında telefonun şarj süresi gelmektedir. Akıllı telefonları artık bütün kullanıcılar her işlemde kullanmaktadırlar. Bundan dolayı telefonların şarj süreleri kısalmaktadır. Özellikle internet kullanımında akıllı telefonların şarjları daha da erken bitmektedir. Peki şarj süresi fazla olan örneğin bir hafta gidebilen bir akıllı telefon var mıdır?

teknik destek

Akıllı telefon üreticileri bu büyük soruna çözüm üretmek için gerekli çalışmalar yapmaktadırlar. Firmaların son dönemde yapmış oldukları arge çalışmaları bu sorunu çözmek için bazı çözüm önerileri üretmektedir. Bu sorunu çözen fitrmalardan bir olan LG firmasın ait bir telefon modelinden bu haberimizde bahsedeceğiz.

En uzun şarj süresi olan akıllı telefonlardan biri LG’ de

7 gün şarj süresi olan akıllı telefon

LG firmasının üretmiş olduğu LG X modeli 4500 mAh batarya ile bir haftalık şarj süresine sahiptir. Özellikle her gün akıllı telefonlarını şarj etmek istemeyen kullanıcılar için bulunmaz bir telefon LG X Power 2 modeli yakında piyasada olacak.

Firma bu uzun süreli şarjı giden telefon modelini ilk önce 2017 yılında gerçekleştirilen Mobile World Congress 2017 (MWC) etkinliğinde duyurmuştu. Bu duyurduğu telefon artık satışa sunulmaz üzere…

Bu akıllı telefon ilk olarak Mayıs ayı içerisinde Kuzey Amerika ülkesinde satışa sunulacak. Ardından Asya, Avrupa, Latin Amerika gibi ülkelerde satışa çıkacaktır. Ayrıca bu telefon modeli her ülkede farklı isimde çıkma ihtimalide bulunmaktadır. İlk olarak uzun süreli şarjlı telefon üremini 2016 yılında deneyene LG, Power X modelini çıkarmıştı.

Peki bu uzun süre şarjı gidecek olan telefonda konuşma süresi ne kadar olacak. LG bu akıllı telefonunda 26 saat konuşma, 19 saat internette gezinme, ve 18 saat video izleme süreleri olacağını bildirdi. Bu kullanım süreleri standart kullanımlarda geçerlidir. Kullanıcılar farklı kullanımlar yaptıklarında bu süre değişebilir:

LG X Power 2 modelinde 5.5 inç ekrana, 2GB RAM, 5 megapiksel ön kamera, 16 megapiksel arka kamera gibi özellikler bulunacaktır. Ayrıca bu telefonda işletim sistemi olarak Android 7.0 kullanılacaktır.

Son Güncelleme: 10.05.2017 16:38