Android Tabletlerde Şarj Dolma Süresi Ne Kadardır Kaç Saat Olmalı

media 2411

Son güncelleme 2 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android tablette ilk şarj süresi kaç saat olmalıdır? Anroid tabletlerde ilk şarjda bekleme süresi ne kadar olmalı? Tablet kaç saat şarj'da beklemeli 

Android Tabletlerde Şarj Doldurma Bekleme Süresi Ne Kadar

Cep telefonlarda, tabletlerde ve yeni alınan bataryalarda ilk şarj süresi kaç saattir? Aşağıdaki önerdiğimiz bilgiler hemen hemen tüm cihazlar için geçerlidir. Bazen şarj süresi 8 saat olarakta belirlenebilir.

İlk şarjdan sonra batarya kullanımı az gidiyorsa sonraki bir kaç şarjdan sonra tekrar deneyiniz. Durum aynı ise farklı bir pil de deneyiniz. Bazen yazılımsal veya donanımsal sorunlardan dolayı da çabuk şarj bitme sorunu oluşabiliyor.

Şarjda durma süresi kaç saat

Android tabletlerde cihaz kapalı konumdayken 6 saat şarj edilmesi gerekmektedir. Tüm teknoloji ürünleri için cep telefonu ve tabletler ilk şarj süresi artı düzenli şarj batarya ömrü açısından önem taşımaktadır.

Düzensiz bataryayı şarj etmeniz durumunda zamanla batarya ömrü kısalacaktır. Öneriler içerisinde batarya bitmesine % 5 kala şarj edilebilir. Çin Kore malı diye adlandırılan cihazlarda dikkat edilmesi gereken durum kesinlikle batarya şarjı bitmeden cihazınızı şarja takınız öneri %5 –  %10

 

Son Güncelleme: 28.04.2017 14:36