Instagram dil ayarlarını nasıl değiştiririm

media 3309

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram ingilizce oldu Türkçe yapmak için Instagram dil ayarını nereden değiştiririm? Android iphone telefonda dil ayarları nasıl yapılır? Hesap dil değiştirme. Türkçe nasıl çevirilir?

Instagram hesabımın dil seçeneğini değiştirebilir miyim? Instagram dil seçeneği cep telefonunun dil seçeneği ayarlarını baz alır. Telefonda hangi dil seçili ise instagram hesabında da o dil geçerli olur. Sorun anlık olabilir. Ya da otomatik dil seçeneği değişmişte olabilir. 

teknik destek

Hesabım İngilizce oldu Türkçe’ ye nasıl çeviririm diyenler için resimli anlatımla kesin çözüme yer verdiğimiz haberimize yorumla ulaşabilirsiniz. 

Instagram dil ayarları

iPhone iOS Instagram Dil Ayarları

iPhone ya da iPad cihazlarda dil ayarlarını değiştirmek: Ayarlar bölümüne giriş yapıp Genel > Uluslararası > Dil seçeneğinden istediğiniz dil’i seçebilirsiniz. 

Android Instagram Dil Ayarları

Android cihazlarda dil ayarlarını değiştirmek: Telefondan Ayarlar bölümünü açıp Dil ve Giriş > Dil seçeneği ile dil ayarlarını yapabilirsiniz.

Windows Phone Instagram Dil Ayarları

Windows yüklü telefonlarda dil ayarları: Cep telefonun orta tarafında yer alan Başla butonuna tıklayıp, parmağı sola doğru kaydırınız. Aşağı tarafa ininiz Ayarlar bölümünde yer alan Dil + Bölge > Telefon dili seçeneği ile dil ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Instagram dil ayarlarını nasıl değiştiririmInstagram Türkçe yapma

İngilizce’ den Türkçe’ ye çevirmek için

Hesap adındaki üç çizgi simgesine tıklayıp en altta ayarlar (setting) giriniz. (Account) ve sonra dil (language) sonra Türkçe seçip onaylayınız. Bu bölümde Türkiye’ de yazıyor olabilir. Adımlar doğru yapıldıysa artık Türkçe oldu.

Hala Instagram hesabım ingilizce oldu diyen varsa sorun bu sefer instagram’ ın kendiyle alakalı. Güncelleme yaptıysa veya sunucularında sorun olabilir. Hata tüm kullanıcılarda çıkmıyor.

Son Güncelleme: 29.01.2019 02:47