Minecraft indir Android ve iPhone Ücretli mi Ücretsiz mi

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Minecraft oyunu Android ve iPhone iOS için ücretli indirebilirsiniz. Minecraft indir Android ve iPhone ücretli mi ücretsiz mi?

Minecraft oyunu artık Android ve iOS iPhone cep telefonu ve tabletler için indirmeye açıldı. Minecraft oyunu Android ve iPhone iOS için ücretli indirebilirsiniz. Minecraft indir Android ve iPhone ücretli mi ücretsiz mi?

teknik destek

Minecraft Story Mode adlı oyunu Android sürümü indirmek için buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.telltalegames.minecraft100 ve iOS iPhone 4s 5s 6s Plus cihazlar için buradan itunes.apple.com/us/app/minecraft-story-mode/id1001286466?mt=8 indirebilirsiniz.

Sen ve arkadaşların Stone efsanevi Order saygı: Savaşçı, Redstone Mühendisi, Griefer ve Mimar; Ender Dragon avcıları.Gabriel Savaşçı toplantı umuduyla EnderCon iken, siz ve arkadaşlarınız bir şeyler korkunç yanlış … bir şey olduğunu keşfeder. Terör serbest kalır ve unutulmaktan Dünyayı kurtarmanın iseniz Stone Sipariş bulmak için bir arayış ortaya koymalıdır. • Minecraft yaratıcıları ile ortaklaşa ödüllü macera oyunu devine Telltale Games tarafından düzenlendi, Mojang • Featuring Patton Oswalt (Ratatouille, SHIELD Ajanlar), Brian Posehn (Sarah Silverman Programı, Mission Hill), Ashley Johnson (Us Son, Borderlands gelen Öyküleri), Scott Porter (Friday Night Lights, X-Men) sesleri Martha Plimpton (Goonies, Raising Hope), Dave Fennoy (Yürüyüş Ölü: Bir Telltale Games Serisi Batman: Arkham Knight), Corey Feldman (Goonies, Stand by Me), Billy West (Futurama, Adventure Time), ve : (Ayaklanma, Pee-Wee en Playhouse Tron) Paul Reubens insanlar (ve bunu nasıl söylemek) söylediklerine, ve ne yapacak heyecan verici eylem anlarında yapmayı tercih: Sen kararlar aracılığıyla hikayeyi götürmek olacaktır

Minecraft indir Android ve iPhone Ücretli mi Ücretsiz mi

Minecraft Story Mode Android ve iPhone telefon ve tabletler

Son Güncelleme: 14.03.2017 00:41