Facebook Work Chat Uygulaması Android

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook, Work Chat uygulaması şuan için Android platformu için indirmeye açıldı. iPhone iOS için ne zaman yüklemeye açılacak net değil.

Facebook Work Chat uygulaması, Android cep telefonu ve tabletler için Google Play Store mağazasından ücretsiz buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.workchat indirip yükleyebilirsiniz.

teknik destek

Facebook Work Chat programı ile Messenger gibi paylaşım yapılabilmektedir. Yazışma, fotoğraf, resim veya video yollamak, grup sohbetleri yapmak gibi bir çok özelliğe sahip.

Facebook at Work uygulamasını cep telefonda kullanılabilmesi için hesap açmanız gerekiyor. Hesabınız olmadığı takdirde uygulamadan yararlanamıyorsunuz. En önemli hususlardan biride çalışanlar, uygulamayı çalıştırabilmeleri için çalıştıkları firmanın Work Chat üyeliğinin olması gerekiyor.

facebook work chat,work chat uygulaması indir

facebook work chat,work chat uygulaması indir,work chat ücretsiz android apk,facebook work chat nasıl kullanılır,facebook work chat nasıl yüklenir kurulur,work chat nasıl üye olunur,facebook work chat hesap açma kaydolma

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:58