Facebook parolamı unuttum ne yapabilirim

media 2579

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabımın parolasını unuttum ve giriş bilgilerine ulaşamıyorum sıkıntısı yaşayanlarda sıfırlama işlemi yetersiz kaldığında doğrulama başvurusu kullanılır.

Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız şifre hatası ya da geçersiz parola uyarısı alıyorsanız aşağıdaki adımları ve başvuru adreslerini deneyebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa destek alabilirsiniz.

teknik destek

Facebook şifre sıfırlama yöntemi sorununuzu çözmüyorsa mail şifreniz çalındı veya e-posta hesabınıza da ulaşamıyorsanız Facebook ile iletişime geçmek için başvuru linklerini deneyebilirsiniz.

  • Facebook doğrulama için adresi 1 
  • Facebook şifre sıfırlamasında başvuru adresi 2 

Facebook cep telefonu numaranızı kullanarak hesabınızı doğrulamakta sorun yaşıyorsanız, ya da facebook giriş sorunu yaşıyorsanız yukarıdaki başvuru formlarını doldurup başvuru yapabilirsiniz.

Facebook hesap bilgilerinize cevap veremiyorsanız kimlik fotokopisi ile başvuru yapabilirsiniz. Nüfus cüzdanını kimliğinin ekran görüntüsünü göndermek tehlikeli mi güvenli mi diye soranlar için artık herkes her şeyini paylaştığı için bu sorunun cevabı soranda aramak gerekir.

Facebook yetkilileri ile iletişime geçtiğinizde bazen geri dönüş yapmayabiliyorlar eğer açtığınız destek talebinin dönüşü olmadıysa tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Facebook sorun bildirme talep oluşturma cevabı: Hata bildirimi göndermeye zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Tüm hata bildirimlerine yanıt veremiyoruz ancak konuyu incelerken daha fazla detay için sizinle iletişime geçebiliriz.

Sıfırlama işleminde mail veya başka doğrulamalara cevap veremeyenler için kimlik istenilebiliyor ve doğrulama süreci uzun sürebiliyor. Biz her zaman başvuru aldığını belirten bir bildirim geldi ise 2-3 hafta içerisinde dönüş yapılmadığı dururmlarda bir daha aynı adreslerin kullanılmasını öneriyoruz. Daha çok başvuruya F…müşteri hizmetleri adlı yazımızdan ulaşabilirsiniz. Detay yazı sonundaki öneri yazımızda.

Facebook parolamı unuttum ne yapabilirim


Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur

Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur
Son Güncelleme: 13.04.2020 20:24