Android iPhone Facebook Messenger sessize alma

media 3507

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Messenger sessize alma nasıl yapılır? Gelen sohbet sesi kapatma, sohbet sesleri iptal etme, sessiz moda alma ve bildirimler nasıl kapatılır?

Android ve iPhone telefonlarda Facebook Messenger sessize alma kapatma adımlarını inceleyelim!

teknik destek

Android ve iPhone Apple cep telefonlarında Facebook Messenger uygulama sesleri bazen çok rahatsız edici olabiliyor. Gelen sohbet ve bildirim seslerini isterseniz belli dakika ya da zaman dilimine göre ayarlayabiliyorsunuz.

Facebook Messenger Ses Ayarları Bildirim Ayarı Nasıl Yapılır: Ayarlar> Bildirimler ve Sesler bölümünde yer alan kısımda hangi özelliği kapatmak istiyorsanız bölümün içerisine girip yanında bulunan kutucuklar ile işlem yapabilirsiniz.

Android iPhone Facebook Messenger sessize alma

Facebook dışında telefonda tüm kullanımlar için otomatik sessize alma işlemi için ek bir uygulama ile sorunsuz şekilde kullanım saatlerine göre ayarlanabilir. Bunun için öneri uygulamalardan birini örnek olarak yazdık. Programın adı “volume scheduler”. İndirmek için Google Play’ a girip aratıp test ediniz. Tabi sadece bu uygulamayı kullanmanız gerekmiyor. Alternatifleri de deneyim kararı siz veriniz.

Son Güncelleme: 28.02.2019 18:32