Çin Kore Malı ve Galaxy Telefonlarda Ses Yükseltme Açma

media 2411

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung galaxy telefonda ses yükseltme açma nasıl yapılır? Samsung ses yükseltme kodları. Android telefonun sesini yükseltme ve hoparlör sesini, mikrofon sesini açma yükseltme

Samsung galaxy telefonda ses yükseltme açma nasıl yapılır? Samsung ses yükseltme kodları.Android telefonun sesini yükseltme ve hoparlör sesini, mikrofon sesini açma yükseltme adımları.

teknik destek

Android telefonlarda özellikle çin kore malı telefonların çoğunda işlem yapan kodlardır. Orjinal Samsung Galaxy cep telefonlarında da işe yaramaktadır. Samsung telefonların genelinde olmasa’da bazı modellerde olmaktadır.

Android ses ayarları kodlaması: telefon açıkken tuşlardan *#112#* çevirip bekleyiniz. Eğer girdiğiniz kod ses ayarları bölümünü açmadıysa *#0011# kodunu deneyebilirsiniz. Bu kodlar tarafımdan denenmiştir.

Galaxy Telefonlarda Ses Yükseltme Açma

Ekrana gelen üst seçeneklerden Hardware Testing bölümünden Audio sekmesinde yer alan ayarları kontrol edebilirsiniz. Ayarları değiştirmeden önce mevcut ayarları not alınız. Her hangi bir yanlış durumda sorumluluk size ait.

Audio> handset kulaklık ve Speaker seçenekleri içerisinde yer alan Volume ayarı seçilip SRC Speech RX Volume seçilerek istenilen seviyeye (level) yazılır. Bazı bölümlerde level ayarı 250 bazı bölümlerde 100 kadar yer almaktadır.

Yaptığınız ayarları karıştırdınız ya da bulamadıysanız seslerde sorun oluşturduysa telefonda hard reset işlemi yaparak ilk haline döndürebilirsiniz. Verileriniz silinir ve imei klonlu ise silinir. Yedeği alıp ve imei not alıp hard sıfırlamayı yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 23.03.2017 14:13