Puhu TV açılmıyor ses var görüntü yok siyah ekran hatası

media 847

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Smart TV Puhu TV dizi açarken 2-3 saniye sonra siyah ekran geliyor ve ses var ama görüntü yok sorunuyla karşılaşıyor musunuz? İnternet bağlantı hatası ve Puhu TV açılmıyor.

Geçtiğimiz haftalarda başlayan Smart TV’ de Puhu TV dizi açarken 1 – 2 saniye sonra görüntü gidiyor ve ses geliyor sorunu hala devam ediyor. Çok sayıda şikayette Puhu TV ses var görütü yok şeklinde sorun bildirimi yapılıyor. Peki neden siyah ekran geliyor?

teknik destek

Puhu TV uygulaması televizyonda bu aralar sorun yaşamakta. Ekran siyah oluyor ve ses dışında bir hareketlilik olmadığı görülüyor. Bizde sorunu analiz edebilmek için bazı şikayetlere ve yaptığımız testleri yazımıza eklemek istedik.

Sizinde Smart TV Puhu TV siyah ekran sorunu mu veriyor? Çözüm kesin bundadır diye bir şey demiyoruz. Ama çözüme olası seçenekleri sizlerle paylaşmak istedik.

Puhu TV ses var görüntü yok sorunu

Yayınlanan filmleri ve dizileri ücretsiz izlemek için kullanılan Puhu TV Smart TV uygulamasında sorun var. Ya da biz o şekilde biliyoruz. Bazı kullanıcıların Philips müşteri hizmetleriyle görüştüğünü ve uygulama geliştirici şirketiyle anlaşmalarının bittiğini bu sebepten dolayı yayında sorun yaşandığını söylüyor. Biz bu işe pek anlam veremedik.

Eski diziler açılıyor ama yakın zamanda çıkan diziler açılmıyor. Filmler dahil bu sorunlar karşılaşıldığını gördük. Bundan dolayı pek anlam veremedik ama belki kısıtlamalı kullanım imkanı verilmiş olabilir. Ya da sorun aşağıdaki belirttiklerimizden biri olabilir.

Alınan şikayetlerde Puhu TV ses geliyor ama görüntü yok, sunucuya ulaşılamıyor ve oynatma başarısız şeklinde uyarılar yer veriliyor. Puhu TV kapanıyor veya Puhu TV açılmıyor şeklinde yazanlarla da karşılaştık. 

Puhu TV açılmıyor ses var görüntü yok siyah ekran hatasıPuhu TV es var görüntü yok puhu tv uygulama yükleme

Puhu TV çalışmıyor sorunu için öneriler

Açılırken bir kaç saniye sonra siyah ekran geliyor ve ekran kararıyorsa uygulamadan kaynaklı bir sorun olduğu aşikar. Bizde bilgisayarda ve telefon uygulamasında denedik sorun yok.

  • Puhu TV güncellemesinden sonra görüntü yok veya görüntü gitti sorunu çıkmış olabilir
  • Televizyondaki Android sürümüyle Puhu TV sürümü arasında bir uyumsuzluk olabilir
  • Uygulama şirketi ile TV şirketi arasında geçici anlaşmazlık olabilir
  • Eski bir Puhu TV sürümünü TV yükleyin
  • Başka internet ağlarına bağlanarak deneyin. Telefonun wifi paylaşımıyla olabilir
  • TV uygulamalardan Puhu TV girip güncellemeleri kaldır seçeneğini kullanın
  • VPN denenebilir
  • TV müşteri hizmetleri ve Puhu TV müşteri hizmetleriyle görüşün

TV Box cihazında da aynı ise onlarda bu adımlar daha kolay olacak. Unutmadan APK dosyası televizyonda görülmüyorsa ES dosya yöneticisini televizyona yükleyip o uygulama üzerinden flash belleğe giriniz.

Puhu TV oynatma başarısız gibi sorunlar LG, Arçelik, Samsung, Sony, Beko, Sunny ve diğer markalarda görülebiliyor.

Son Güncelleme: 12.10.2019 15:04