Arkadaşlarımı Twitter'da Nasıl Bulabilirim?

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter hesabımda arkadaşlarımı göremiyorum, arkadaşlarımı nasıl arayabilirim? Arkadaş listemi göremiyorum ulaşamıyorum çözümü nedir 2017

Kişilerinizi hesabınıza yüklediğinizde, Twitter‘daki tanıdıklarınızı bulmanıza yardım edebiliriz. Böylece, diğer kullanıcıların kendilerini e-posta adreslerinden veya telefon numaralarından bulmalarına izin vermiş kişileri bulabilir ve takip edebilirsiniz. 

teknik destek

Twitter’ da arkadaş bulma

Kişileri yüklemek ve hangilerinin Twitter’da olduğunu görmek için:

  1. twitter.com adresinden hesabınıza giriş yapın.
  2. Anasayfa zaman akışınızda yer alan Kimi takip etmeli kutusunu bulun (Not: Kimi takip etmeliönerilerini Bildirimler ve profil sayfalarında da görebilirsiniz.)
  3. Tanıdığın kişileri bul öğesine tıklayın. Kişilerinize erişmesi için Twitter’a izin vermeniz istenebilir.
  4. Kişileri Ara öğesini seçin.
  5. İstendiğinde E-posta giriş kimlik bilgilerinizi girin. (Lütfen tarayıcınızın açılır pencereleri görüntülediğinden emin olun!)
  6. Sorulduğunda bilgilerinizi Twitter ile paylaşmak isterseniz Kabul Ediyorum veya Erişime izin veröğesine tıklayın.
  7. Zaten Twitter’a kayıtlı olan kişiler gösterilir. Takip Et öğesine tıklayarak bu kişileri takip edin veyaHepsini takip et öğesine tıklayarak tüm kişileri takip edin.
  8.  

Yükledikten sonra kişileri görüntülemek veya Twitter’dan kaldırmak için:

Önceden aktarılan kişileri istediğiniz zaman görüntüleyebilir veya Twitter’dan kaldırabilirsiniz. (Not: Kimi takip etmeli önerileriniz, bu bilgileri kaldırdıktan sonra çok alakalı olmayabilir.)

  1. twitter.com adresinden hesabınıza giriş yapın.
  2. Güvenlik ve gizlilik ayarları sayfanıza gidin.
  3. Gizlilik altında Adres defterini bulun.
  4. Kişilerini yönet öğesine tıklayın. Tüm yüklenen kişilerinizin yanı sıra bu kişilerin nereden aktarıldıkları ve Twitter’da olup olmadıkları görüntülenir.
  5. Kişilerinizi kaldırmak istiyorsanız Tüm kişileri kaldır öğesine tıklayın. Kişilerinizi kaldırmak istediğinizi onaylamanız istenecektir. Kaldır öğesine tıklayarak onayladığınızda kişileriniz Twitter’dan kaldırılacaktır.
  6.  

Arkadaşlarımı twitter da bulma,twitter arkadaşı aramak,twitter da arkadaşlarımı bulamıyorum,arkadaşlarım görülmüyor,arkadaşlarımı göremiyorum

Son Güncelleme: 11.03.2017 23:33