Instagram Uygunsuz Cinsel Fotoğrafları Şikayet Etmek

media 2963

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Telefondan instagram cinsel çıplak fotoğraf şikayeti ve instagram tehdit şikayet etme için nasıl iletişime geçebilirim sorunuza yanıt verdik.

Instagram cinsel fotoğrafları şikayet etmek için birden çok yöntem var. Örnek ilgili resmin üzerinden şikayet etmek, kişinin profili ile şikayet etme ve aşağıdali bağlantı üzerinden iletmek gibi yöntemleri bulabilirsiniz.

teknik destek

Son yıllarda aşırı şekilde uygunsuz resimlerin internette dolaşması ve özel hayatın sosyal ağlara düşmesi ahlaki olarak çocuk yetiştirmeyi zorlaştırabiliyor. İnternet ve sosyal medyanın tehlikeli yanlarından biri ahlak diğeri güvenlik kaygısı. Yazımızda uygunsuz gördüğünü fotoğrafları nasıl şikayet edeceğinizi gösterdik. Sorularınızı yorumlarla iletiniz.

Instagram hesabınıza virüs bulaşmışsa yada biri sizin adınıza hesabında, hesabınızda cinsel çıplak resim, video, yorum ve yazılar paylaşıyorsa instagram destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapacağınız şikayette instagram tarafından size dönüş olmayabilir eğer 2-3 gün içerisinde sorununuz çözülmediyse başvuru adresinden tekrar iletişime geçiniz.

Instagram hesabınız bulunmuyorsa başvuru adımları için yardım alabilirsiniz.

Başkasının hesabında uygunsuz içerik, taciz, resim ve yorumlar yapılıyorsa şikayet etmek için başvuru help.instagram.com/contact/584460464982589 iletişim formu doldurarak instagram yetkilileri ile temasa geçebilirsiniz.

Instagram Uygunsuz Cinsel Fotoğrafları Şikayet Etmek

teknik destek

Bir yanıt yazın