General Mobile 4G Android One desen tuş kilidini kırma

media 3488

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

General Mobile 4G Android One desen kilidini kırmak için ne yapılmalı diyorsanız önerdiğimiz adımlar hem hard reset hem de fabrika ayarlarına döndürme adımlarıdır. Desen kilidi nasıl kırılır?

General Mobile 4G Android One cep telefonda Hard Reset desen kilidi açma nasıl yapılır 

General Mobile 4G Android One telefonda şarj durumu %40 ya da üzeri olmasına dikkat ediniz.

Telefon kapalıyken yan tarafta bulunan Ses açma ( Ses yükseltme) ve Güç (Cihazı açma) tuşlarına basılı tutup Android logosu ekrana geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz. Ekrana yazılar gelmesi gerekiyor eğer gelmediyse ses açma ve güç tuşlarına aynı anda basıp çekiniz. Ekrana gelen yazılardan ” wipe data / factory reset ” yazısının üstüne ses tuşu ile gelip Güç tuşuna bir kez basıp çekiniz resetleme işlemi başlayacak ekrana hareket halinderobot resmi gelecek gelmezse tekrar ses açma ve güç tuşlarına basıp çekiniz. Ekrana geldiyse bekleyiniz. bu işlem bazen 4-5 dakika sürebilir eğer cihaz yeniden başlamazsa güç tuşuna 10-15 sn basılı tutunuz. Telefon açılması uzun sürebilir.

Hard reset işlemlerinde eğer ” yes delete all user data ” yazısı gelirse üstüne gelip tekrar güç tuşu ile basıp çekiniz. 

Uyarı: Hard reset işlemi olduğu takdirde telefon içerisinde bulunan her şey silinecek.

General Mobile 4G Android One hard reset adınları

Tekrar sırasıyla hard reset adımlarını anlatalım…

  • Telefonda yeterli şarj olması gerekiyor
  • Telefon kapatılıp ses yükseltme tuşuna ve cihazın açma tuşuna basılı tutun
  • Beş on saniye bekleyin. İlgili seçenekler gelmezse bir daha aynı tuşlara basılı tutun ve Android ile ilgili bir görsel gelirse tuşları bırakın
  • Wipe data ile başlayan seçeneğe ses kısma tuşuyla gelip cihazın açma tuşuna bir kez basınız
  • Yes seçeneği geldiyse yine açma tuşuyla onaylayın
  • Reboot seçeneğine döndüyse tekrar açma tuşuna basıp telefonun açılasını bekleyiniz

General Mobile 4G Android One Desen Tuş Kilidini Kırma

Yukarıdakileri eksiksiz ve doğru yaptıysanız cihaz içerisindekiler silinip ilk alındığı hale dönecek ve desen kilidi kalkmış olacak. Bu yöntem General Mobile 4G Android One desen kilidini kırma adımlarıdır. Veriler silinmedenpProgramla kırma yöntemleri güncel olarak var mı araştırabilirsiniz. Zamanında bu şekilde bir yöntem vardı ama tüm telefonlarda işe yaramayabiliyordu.

Son Güncelleme: 25.01.2019 15:00