Kapatılan Facebook hesabını açma 2019

media 3714

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Şikayetle kapatılan Facebook hesabını açma mümkün mü ya da kapatılan hesap açılabilir mi sorusunun cevabı ve yapılması gerekenleri yazacağız. Toplum kurallarına dikkat!

Facebook, hesabınızı kapattıysa bir karışıklık yada haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız aşağıda Facebook yetkilileri ile iletişime geçmeniz için başvuru adresi ve detayları yer almaktadır. Herhangi bir sorunda destek alabilmeniz için detayları bizimle paylaşmanız gerekiyor. Alınan uyarı ve en son yapılanları yazınız.

teknik destek

Başvuru adresinde çıkan bölümlerde sorunla ilgili bilgi istemektedir ad soyad gibi bölümleri doldurduktan sonra Facebook hesabınız için kullandığınız mail adresini yazıp Facebook’dan talebiniz neyse gerekçelerini ek yorumlar bölümüne yazıp Facebook ile iletişime geçebilirsiniz.

Genel iletişim bilgileri için facebook müşteri hizmetleri haberimize göz atabilirsiniz. Facebook ile iletişime geçmek için doldurduğunuz başvuru formunda kısaca geçen bilgilerde “Belki bu mesajları görmemeniz gerektiğini düşünüyorsanız, lütfen bize hesabınızla ilgili biraz daha bilgi verin. Bu hesabı ne amaçla istiyorsunuz” şeklinde olacak. Kapatılan Facebook nasıl açılır?

Kapatılan Facebook açma başvurusu

İşletmemin tanıtımını yapmak, arkadaşlarımla ve ailemle bağlantı kurma veya müşterilerimle ve hayranlarımla etkileşime geçmek gibi başlıklar yer alabiliyor.

  • Facebook iletişime geçmek için buradan
  • Açma talebi buradan

Birinci işlemde durumunuzu anlatacağınız bir açıklama göndermek için ve ikinci de ise hesap bilgilerini yazıp kimlik görüntüsünü ekleyerek inceleme talep ediyorsunuz.

Geri dönüş olur mu? Topluluk kurallarından biri söz konusu değilse evet olumlu bir geri dönüş olabilir. 

Kapatılan Facebook hesabı tekrar açılabilir mi?

  • Birisi kasıtlı olarak hesabınızı şikayet ediyor
  • Hesabın çalındı ve sıkıntılı paylaşımlar yapıldı
  • Sizin dışınızda birisi hesabınızı kullanarak dolandırıcılık yapmaya kalktı
  • Hesaba virüs bulaşmış ve uygun olmayan görüntüler paylaşılmış
  • Hesap donduruldu ve açmak istediğinizde açılmıyorsa
  • Kapatılmaya neden olacak şekilde bir şey yapmadıysanız
Kapatılan Facebook Hesabını Açmak için Başvuru
Son Güncelleme: 13.09.2019 18:28