Facebook yakın arkadaşlar nedir ne demek

media 744

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram' dan sonra şimdide Facebook yakın arkadaşlar özelliğini deniyor. Peki yakın arkadaşlar ne demek ya da nedir kısa açıklamamız teknoloji haber sitemizde.

Yakın arkadaşlar, Instagram geçen yıl yaptığı önemli bir güncellemeyle “Yakın arkadaşlar” adlı bir özelliği çıkardı. Hikayeleri yakın arkadaşlar listesi ile paylaşmayı sağlayan önemli bir yenilik oldu. Bu özelliğe benzeyen bir özelliği Facebook’ a da getirmeyi düşünen şirket gerekli adımları attı. 

teknik destek

Facebook’ un genç kullanıcılarını hızla kaybetmeye başlaması nedeniyle çok sayıda yenilik sıralama alındı. Artık kullanıcılar bu ağdan sıkılmaya başladı. Tik Tok gibi çok sayıda ağlara kaymalar oluyor. Yani Facebook’ un payı başka yerlere kayıyor. 

Bir iki haftaya “Facebook yakın arkadaşlar” özelliği kullanıcılarıyla buluşabilir. Kaybedilen genç kitleyi geri getirmeyi planlayan şirketin belli yaş aralığı için yoğunlaşacağını düşünüyoruz.

Facebook yakın arkadaşlar nasıl kullanılır?

Nasıl çalışıyor diye merak edenler için net olmayan bilgiye göre isteyen sadece yakın arkadaş listesine eklenen kişilerle hikayeleri paylaşabiliyor. Bu yenilik bakalım Facebook ile popülerliği artacak mı?

Yeni çıkacak olan bu özellikte ek olarak bazı değişimler olabilir. Daha önce grup oluşturma ve kişilere özel gibi liste pek olumlu dönüş almadı. 

Yeni gelecek özelliği planlamada kullanılacak ve alınan dönüşüm oranlarıyla belki daha da geliştireceklerini düşünüyoruz.

Facebook yakın arkadaşlar nedir ne demek

Özellik henüz tüm dünya genelini kapsıyor mu bilemiyoruz ama Türkiye dahil belli ülkelerde kısa süre içerisinde yer alacağınız düşünüyoruz. İlk etapta yakın arkadaşlar çıkmıyor veya göremiyorum gibi şikayetler olacaktır. Zamanla hesapların tümüne ulaşacağınız belirtelim. Yinede belli bir zaman geçtiğinde hesaplarında görünmüyor diyenler için aşağıdakileri kontrol etsin.

  • Bilgisayarda inceleyin
  • Güncel bir sürüme dahip olduğunuzdan emin olun
  • Telefonun yazılımı uyumlu olayabilir (iOS / Android)
  • Hesap doğrulamadan geçmemiş olabilir (Numara ekleyin ve doğrulayın)
  • Başka bir telefondan bakın
Son Güncelleme: 23.11.2019 15:28