FACEBOOK Watch NEDİR?

media 777

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Önemli sosyal ağlarından olan Facebook' un geliştirmiş olduğu Facebook watch uygulaması nasıl kullanılır ve kullanmak istemediğinizde nasıl kapatılır paylaşacağız.

2 milyar aktif kullanıcısı olduğu bilinen Facebook canlı yayın ve seç izle gibi özelliklerin içinde bulunduğu Watch uygulamasını üyelerine sunarak Facebook Watch nedir sorusuna cevap vermiş olmaktadır. İlk önce ABD’de sunulan bu hizmet Türkiye’de de kullanılmaktadır.

teknik destek

Ünlü sosyal medya uygulaması facebook tarafından geliştirilen facebook watch uygulamasının nasıl kullanılacağı ve kullanmak istemediğinizde nasıl kapatabileceğinizi bu yazımızda paylaşacağız.

Facebook Watch nedir?

Watch’ın Türkçede izlemek anlamına gelmektedir. Facebook TV alanında birçok deneme gerçekleştirilmesine karşın çok fazla ilgi görmemiştir. Ancak son yapılan yenilik Watch özelliği ile çeşitli videoların erişimini sağlamak mümkün olmaktadır. Bu hizmet sayesinde üyeler, platform üzerinden istedikleri dizileri, film ve programları, istediği yayınları izleyebilmekte ve takibe alabilmekte aynı zamanda kendi listelerini oluşturmaktadır.

Facebook Watch farklı sekme imkanı ile istenilen programları kullanıcılarına izletme imkanı sunmaktadır. Ayrıca izlenen program hakkında yorum yapabilme özelliği de bulunmaktadır. Kullanıcı bir yandan program izlerken bir yandan da Facebook arkadaşları ile irtibata geçebilmektedir.

Facebook watch’e nasıl ulaşılabilmektedir?

Yayıncı kuruluşlar tarafından Facebook Watch’de 40′ yakın program olması beklenmektedir. Facebook Watch uygulamasına,

  • Akıllı Telefonlardan
  • Masa üstü bilgisayarlardan,
  • Tabletlerden,
  • Diz üstü bilgisayarlardan
  • Televizyonlardan ulaşmak mümkün olmaktadır.

Facebook watch uygulamasına nasıl girilir?

Facebook Watch uygulamasına bilgisayardan girilecek ise, Facebook uygulamasına girilmekte ve sol tarafta Watch yazısı görülmektedir. Bu yazı tıklanarak uygulama içine girilmekte ve istenilen videolar seçilip izlenebilmektedir.

Bunun dışında akıllı telefonlardan giriş yapıldı ise, telefonun ortasında video simgesi bulunmaktadır ve bu ikon Watch alanı olmaktadır. Bu ikona tıklanarak istenilen videolar seçilip izlenebilmektedir.

Son Güncelleme: 12.11.2019 21:52