Facebook videoları HD yapma

media 1408

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook uygulamasından HD video ayarlarını açmak ve kapatmak için resimli anlatımı bu haberimizde paylaştık. Sorun olursa yorumla iletişime geçebilirsiniz.

Facebook‘ ta ilediğiniz videoların kalitesi düşük ise önereceğimiz yöntemle daha kaliteli hale çevirebilirsiniz. Tabi internet hızınız iyise! Yoksa bu özellikteki videolarda donma olabilir.

teknik destek

Facebook, kendini sürekli yenileyen bir platform. HD video özelliğini ekleyerek daha kaliteli videolara imkan sağladı. Bu özelliği kullanabilmek için ilgili ayarlarını açmanız gerekiyor.

Facebook HD video izleme ayarlarını biz iPhone telefondan Facebook uygulamasından yaptık. Sizde ister Windows bilgisayar üzerinden isterde cep telefonu üzerinden yapabilirsiniz.

Videolarda donma sorunu varsa cep telefonun mobil veri / hücresel ağ özelliğini kapatıp, kablosuz wifi bağlantısı ile deneyiniz.

Facebook HD video ayarları

HD video ayarları: Video kalitesi için uygulamadan ayarlar’ a giriniz. Hesap ayarlarına giriniz ve video ve fotoğrafları kısmına dokunun. Gerekli ayarlar ekrana gelecek. Buradan HD açmak için butona tıklayın. Kapatmak için aynı işlemi yapınız.

Facebook videoları HD yapmaFacebook HD video ayarları


Facebook video altyazı açma kapama

Facebook video altyazı açma kapama