Facebook takip etmede limit kaç

media 1147

Facebook hesabını takip edemiyorsam ceza yemiş olabilir miyim? Bu söz konusu olabilir. Çok fazla ve sürekli takip etmeye çalıştıysanız olabilir. Kısa süreliğine engelleme çıkabilir.

teknik destek

Facebook kullanıcısı sayısında git gide artış olmaya devam ediyor. Arada bir sıkıntı görüldüğünde boykot edildiği dönemlerde de düşüş olabiliyor. Çoğu vakit öldürmek için bu ağları kullanırken bazılarıda iş alanında reklam amaçlı kullanmakta. İşte bu durumdan dolayı çok fazla takip edilerek kişilerin arkadaş listesinden de yararlanmak istiyorlar. Çok fazla takip sonucu engellenmeler görülebiliyor.

Facebook’ ta takip limiti kaç? 5000 Sınırı var. Tabi bu sınır normal hesaplar için geçerli. Eğer bu sayıya geldiyseniz artık başka kullanıcıları takip edemiyeceksiniz.

teknik destek

Facebook takip etmede limit kaç

Hesap doğrulamayla takip sınırını yükseltme

Doğrulanmış hesaplarda takip sınırı daha fazla. Bu sınırı hesap doğrulamanın dışından tanınmış kişilerde aşabilmekte. Tanınmış kişi başvurusunda bulunarak hem hesabı doğrulayarak hem de sınırı aşılabiliniyor. 

Hesap doğrulama için kimlik istenebilir. Hesapta kullanılacak bilgiler gerçek bilgilerinizle eşleşmesi gerekiyor.

Unutmadan şu nu da ekleyelim cihaz kaynaklı sorun yaşıyorda olabilirsiniz. Yani cihazda ve uygulamada anlık veya günlük sorun oluşabiliyor. Her zaman bilgisayardan ve mobil tarayıcılarından da deneme önermekteyiz.

Son Güncelleme: 01.10.2018 20:41