Facebook Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Çözümü

media 4189

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook şifre unutulduğunda yapılacak bir kaç işlem var gibi durmakta ama alternatif yolla çıkabilir. Özellikle başvurulduğunda özel bir yazışma kanalı çıkabilir.

Hesabınızın parolasını unuttuğunuzda ilk akla gelen hesabım mı çalındı oluyor. Ya da tam tersi hesap çalınmış ve yanlış girdiğinizi düşünüyorsunuz. Hatta doğru giriyorum yanlış diye sistemi suçlayabiliyorsunuz. Bu yazımızda sıfırlama nasıl yapıldığını ve giremediğinizde nasıl başvuracağınızı anlatacağız.

teknik destek

Aşağıdaki adımlarda sorun bildiriminde bulunacağınız adres var eğer çözüme ulaşamazsanız Facebook kullandığız bilgiler kimlik bilginizle aynı ise Google arama motoruna facebook kimlik fotokopisi ile başvuru yazıp aratıp başvuru adresi kendi sitemizde yer almaktadır. Bunun dışında yazının hemen altında bir haberle iletişim yolunu anlatan içeriğimiz bıraktık.

“Facebook Şifremi Unuttum” Nasıl Yenilerim

“Şifreni mi unuttun” seçeneğinde çıkan E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı kısmı bölümüne bildiğiniz hesap bilginizi yazıp ara buton ile hesabınızı aratıp çıkan güvenlik seçenekleri ile hesabınıza laşmaya çalışabilirsiniz.

Facebook Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Çözümü,Parola Kırma,Facebook Şifremi Unuttum,Parolamı Şifremi Nasıl Geri Alırım,Parola Sıfırlama,Face Parolam Şifrem Çalındı Nasıl Geri Alırım

Facebookta kullanılan mail adresimin şifresini bilmiyorum: Mail adresinizin güvenlik sorularını deneyebilirsiniz, ulaşamıyorsanız mail servis sağlayıcısı iletişime geçebilirsiniz.

Facebook Hesap Şifresini Unuttum

Eğer güvenlik seçenekleri ile hesabınıza ulaşamıyorsanız Facebook hesabınızı açtığınızda gerçek bilgilerinizi kullandıysanız kimlik kartınızın fotokobisini Facebook’a gönderebilirsiniz.

Facebook hesabımı bulamıyorum diyenlere aklımıza gelen çalınma olma olasılığı ve alan kişinin ya kapatması ya da dondurması geliyor. 

Hesabınıza giriş yaparken sorun yaşarsanız, lütfen Facebook sayfasından Hesabını Bul www.facebook.com/recover/initiate sayfasını ziyaret edin.Hesabınızı bulmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu:

Geliştiriciye bildirimde bulunma adresi ve artı yazı sonunda diğer bir haberimizde bağlantılar yer alıyor.

  • Facebook arkadaşlarınızın birinden zaman tünelinizdeki Hakkında sayfasına bakıp İletişim Bilgileri kısmında kayıtlı olan e-posta adresini size göndermesini isteyin.
  •  

  • Kullanıcı adınızı girin. Kullanıcı adınız, kişisel Facebook internet adresinizde (URL) yazmaktadır:Kullanıcı adınızı bilmiyorsanız, Facebook’taki arkadaşlarınızın birinden zaman tünelinize bakıp, internet adresindeki (URL) kullanıcı adınızı size göndermesini isteyin.
  • Takma adınızla kaydolmuş olmanız ihtimaline karşı, adınızdan türetilmiş adları girmeyi deneyin.
  • Bir arkadaşınızın adını girmeniz istenirse, girdiğiniz ilk arkadaşınız hesabınızın bulunmasını sağlamazsa, diğer arkadaşlarınızı deneyin. Arkadaşınızın sadece adını değil, adını ve soyadını girmeyi unutmayın
  • Facebook hesabınıza telefon numarası eklediyseniz şifre kurtarma seçeneğini kullanabilirsiniz.
  • Şifremi yenilemek için bana kısa mesajla kod gönder: Facebook cep telefonunuza kod gönderir. Telefona gönderilen kod ile facebook hesabınıza yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur

Facebook müşteri hizmetleri arayanlar için duyurulur
Son Güncelleme: 02.07.2021 21:13