Facebook lütfen bir telefon numarası seç açılmıyor

media 818

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook "Lütfen bir telefon numarası seç. Güvenlik kontrolü kimliğini onaylamak için telefonuna bir onay göndereceğiz" diyor ama numara seç bölümü çıkmıyor ya da boş.

Facebook güvenlik kontrolü ne demek? Şüpheli hesap hareketlerinden sonra ortaya çıkan kayıtlı telefon numarasını kullanarak hesap doğrulama yöntemidir. Bazen farklı ip adreslerinden giriş yapıldığında veya ard arda şifre denemesinden sonra oluşan hesap kilitlenmesi gibi durumlarda yine bu şekilde bir doğrulama talep edilebilir.

teknik destek

Çıkan uyarıda olan sorun ise doğrulama yapılamamasından oluşan mağduriyet. Bazılarında telefon seçeneği bölümü açılırken bazılarında seç kısmında her hangi bir numara olmadığından ve eklenecek bir yer olmadığından doğrulama yapılamamakta. Bu durum için bazı önerilerimiz olacak. Ama bazen uzun zaman hiç bir şekilde dönüş yapılmadığını belirtelim. Alınan uyarı bağlantı URL’si checkpoin…

Facebook güvenlik kontrolü 

Bazı hesaplarda telefonla doğrulama yapılırken bazılarında e-posta doğrulaması ve kimlik görüntüsünün Facebook’ a gönderilerek yapılmasıyla hesap açılmakta. Daha önce hesabınızı açarken onay işlemi yapılmadı ise daha sonra bu şekilde bir durumla karşılaşılması mümkün.

Hesap güvenliğinde yapılacaklardan en önemlilerden biri hesaba giriş yaparken telefona gelen kod ile hesabın açılması. Burada şifre çalınsa dahi kod olmadan hesaba erişim olmayacak. Bu durumda sizde telefonu kullanarak sıfırlama adımlarını inceleyebilirsiniz.

Facebook lütfen bir telefon numarası seç açılmıyor

Facebook lütfen bir telefon numarası seç açılmıyor

Facebook lütfen bir telefon numarası seç sizde de açılmıyor mu? Devam diyorsunuz telefon numarası seçmeniz isteniyor. Ama seçilecek bir numara bölümü açılmıyor. Sanki numara ekli ve sizin seçmeniz isteniyor durumu var gibi duruyor. Buradaki sorun ya daha önce numara eklenmemişti ya da bilerek / bilmeyerek numara kaldırıldığından boş olarak görülmekte. 

Son Güncelleme: 21.10.2019 00:20