Facebook Lasso çıkmıyor göremiyorum diyenler

media 1123

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Lasso iPhone ve Android telefonlarda yerini aldı. Peki Lasso nedir nerede yer alıyor ve nasıl kullanılır gibi soruların dışında Lasso görünmüyor için bilgi alabilirsiniz.

Lasso, Facebook’ un şarkı söylerken dans edileren videolar çekilen yeniliğini adı. Rakipleriyle başa çıkmak için çıkarılmış bir özellik. Özellikle Tik Tok’ a karşı çıkarıldı.

teknik destek

Tik Tok, çok hızlı büyüyen bir ağ olma özelliğine sahip. Küçükten büyüğe hitap eden bir video paylaşım ağı. Özellikler gençlerin vaz geçilmezi oldu.

Facebook’ un yeni uygulaması Lasso, şu an için bazı kullanıcılara açıldı. Türkiye için henüz erken olabilir. Gelen kullanıcılarda olabilir. Ama kademli şekilde geldiğinden bazıları Lasso’ yu göremeyebilir.

Facebook Lasso çıkmıyor göremiyorum diyenler

Facebook Lasso neden çıkmıyor diyenler

Facebook Lasso Samsung, iPhone, Huawei ve çoğu marka modeli destekliyor. Android platform ve iOS için özel olarak hazırlandı. Tasarlayanlar, Facebook’un önemli projelerinde yer alan ekip.

Telefonumda Lasso çıkmıyor veya Facebook Lasso neden görünmüyor diyenler marka modelleriyle yorum atsın. Birde başka cihazdan ve hesaptan deneyerek iletişime geçsinler.

Son Güncelleme: 11.11.2018 03:29