Facebook hesabına giriş yapılan yerleri görme

media 398

Facebook hesabına ne zaman giriş yapıldı görme ve giriş yapılan yerleri öğrenme için nereye bakılması gerekiyor resimli şekilde göstereceğiz.

teknik destek

Büyük küçük herkesin popüler uygulamaların bir tanesi olan Facebook hesabınıza kim hangi telefondan, bilgisayardan ya da tabletten giriş yaptıysa birkaç adım ile öğrenmeniz mümkün. Peki, Facebook hesabına ne zaman giriş yapıldı öğrenme aşamalarına biraz göz atalım.

İlk olarak Facebook’ta üst sekmede yer alan ayarlar bölümüne giriş yapın. Ayarlar içerisinde yer alan en üst sıranın bir alt sekmesinde yer alan güvenlik sekmesi adlı butona basın. Buradan güvenlik ayarlarına giriş yapın. Bu sekmeye tıkladıktan sonra yeni açılan sayfa içerisinde yer alan giriş yaptığın yerler adlı butona tıklayın. Böylelikle hangi konum ile giriş Facebook hesabınıza giriş yapıldığını rahatlıkla elde edebilirsiniz.

teknik destek

Facebook uygulamasında yer alan ayarlar sekmesine giriş yaptıktan sonra güvenlik ve oradan da güvenlik ayarları sekmesine giriş yapın. Burada karşınıza çıkan tanınan cihazlar adlı bölümün üzerine tıklayın. Böylelikle tıpkı giriş yaptığınız yer sekmesinde yer alan simge gibi, burada da Facebook adresinize hangi bilgisayardan, telefondan ya da tablet üzerinden girildiğini çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Bu sekmeye tıkladıktan sonra telefonla girilmiş ise, telefonun ıp adresi ve modeli ile birlikte giriş yapıldığı saat karşınıza çıkmaktadır. Giriş yapılan yer adlı sekmeyi kullanarak da konumu bulabilir ve rahatlıkla tespit etmek istediğiniz her şeyi tespit edebilirsiniz.

Facebook hesabına girilen yerleri görme adımları

  1. Facebook’ a bilgisayardan giriyoruz.
  2. Üst köşeden aşağı yöne doğru olan ok’ a tıklayın.
  3. Ayarlar’ a girin.
  4. Yanda “Güvenlik ve giriş” kısmını açın.   
  5. Hesaba giriş yapılan yerleri göreceksiniz.
  6. Tarafınızdan giriş yapılmadığına emin olduğunu yerlerin yanındaki noktalı seçeneğe dokunup çıkış yapabilir veya siz olmadığınızı belirten siz değil misinizle işlem yapabilirsiniz.

Bu adımlar aynı zamanda Facebook giriş yapan cihazları görme seçeneği olarak’ ta kullanılmakta. Hangi il’ den ve ilçe’ den girildiği genelde görülmekte.

Facebook hesabına giriş yapılan yerleri görmeFacebook giriş yapan cihazları görme

Son Güncelleme: 24.04.2020 03:52