Facebook şifre yenileme 2019

media 1883

Facebook uygulamasını kullanan kişilerin şifrelerini yenilmek istediklerinde hangi yöntemleri kullanabilecekleri ve Facebook şifre yenileme adımları resimli olarak haberimizde.

teknik destek

Facebook 2004 yılının şubat ayında internet dünyasına giriş yaptı.  Mark Zuckerberg tarafından 2004 yılında kurulan şirket bugüne kadar büyüyerek geldi. Amerika merkezli başlayan şirket daha sonranın dünyanın bütün ülkelerine yayıldı. İnternetin aslında global bir şirket olduğunu bizlere gösteren örneklerden bir taneside Facebook’tur. Facebook bu başarısını yeni sosyal medya araçları alarakta sürdürmeye devam etti. Bu sürecin sonunda milyonlarca kullanıcısı olan dev bütçeli bir şirket şimdi karşımızda durmaktadır.

Bu haberimizde facebook kullanıcılarının sıklıkla yaşadığı şifre yenileme soruna çözüm üretmeye çalışacağız. Sosyal medya araçlarında şifre önemlidir. Çünkü şifreniz eğer kolay tahmin edilebilir bir şeyse başkaları tarafından ele geçirilmesi de o kadar kolaydır. Peki facebook hesabımız çalınırsa ne olur. Evet arkadaşlar, yakında bir tanıdığımızın başına bu tarz bir durum geldi. Hiç de hoş olmayan durumlar ortaya çıktı. Hesabı ele geçiren kişi hesabın sahibi adına başkalarından kontür istemeye başladı. Tabiki bu durumu görenler hemen arkadaşlarını aradılar. Üst üste gelen telefon saysı facebookta bir sorun olduğunu ortaya çıkardı. Sizinki bu kadar basit bir şeyde olmaya bilir. Çünkü facebook şifresi çalınıp da başlarına dahada kötü durumlar gelen insanların haberlerini internetten çok okuduk. Hatta bir adım öteye gidelim facebook hesaplarında başkalarının paylaştığı şeyler yüzünden emniyet güçleri ile sorun yaşan insanlar dahi bulunmaktadır. Bundan dolayı güçlü bir facebook şifresi oluşturmanız gerekmektedir. 

teknik destek

Güçlü bir facebook şifresi oluşturmak için şifreniz de harf, sayı ve özel karakter bulunmalıdır. Bu şekilde bir şifreyi kırmayı herkes başaramaz. Fakat doğum tarihinizi veya yakınlarınızın adlarını veya ardışık sayıları koyarsanız hesabınızın çalınması an meselesidir. Peki kolay olan bir şifremizi daha güçlü bir şifre ile değiştirmek istersek ne yapmalıyız. Bu sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

Facebook şifre yenileme

Facebook şifrenizi yenilemek için aşağıdaki adımları takip ediniz. 

  • İlk olarak facebook hesabınıza giriş yapınız. 
  • Daha sonra tr-tr.facebook.com/recover/initiate linkini web tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak enter tuşuna basınız.

Yukarıdaki işlemden sonra aşağıdaki ekran gelecektir. Bu ekranda gördüğünüz gibi iki farklı yöntem kullanarak şifrenizi yenileyebilirsiniz. Bu yöntemlerden birini seçerek Devam tuşuna basınız. Seçmiş olduğunuz bölüme gelen kodu ekrana  yazarak yeni şifrenizi oluşturunuz.

Facebook şifre yenileme


Facebook cep telefonuma onay kodu gelmiyor 2019

Facebook cep telefonuma onay kodu gelmiyor 2019
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:57