Facebook hesap gizleme ayarları

Facebook' ta hesap gizlemek için gerekli adımlara yer verdiğimiz haberimizde isterseniz genel sorunlarınız içinde iletişime geçebilirsiniz.

banner3

Facebook hesap gizleme ayarları

Facebook' ta hesap gizlemek için gerekli adımlara yer verdiğimiz haberimizde isterseniz genel sorunlarınız içinde iletişime geçebilirsiniz.

07 Şubat 2018 Çarşamba 10:35
Facebook hesap gizleme ayarları
banner2

Dünya üzerinde en fazla kullanılan Facebook uygulaması, milyonlarca takipçiye sahiptir. Facebook kullanıcıları bu uygulama üzerinden arkadaşlarıyla takip halinde kalabiliyor. Ayrıca fotoğraf, video, durum, hikaye ve mesajlaşmak içinde kullanıcılara fırsat sunuyor. Ancak Facebook kullanıcıları her geçen gün artsa da, birçok soruna da eşlek edebiliyor. Özellikle de hesapların gizliliği son derecede önemli oluyor. Arkadaşlarınızın görmemesi ve istemediğiniz kişilerin hesabınızı görmemesi için Facebook hesabınızı gizlemelisiniz.

Facebook hesap gizleme işlemleri için ilk olarak akıllı cep telefonundan ya da bilgisayardan uygulamayı açmanız gerekiyor. Ardından hesabınızı gizleye alarak koruma altına alabilirsiniz.

Facebook hesap gizleme ayarları

Facebook hesap gizleme nasıl yapılır?

Facebook hesabınızı güvene almak ve diğer kişilerden korumak için hesabınızı gizliye almanız oldukça önemlidir. İlk öncelikle Facebook uygulamasını açarak 'Ayarlar' bölümüne geçiş yapmalısınız. Hemen ardından 'Gizlilik' bölümüne tıklayarak, hesabınız hakkında bilgileri öğrenmelisiniz. Tüm gizlilik ayarları bu bölümden yapılmaktadır. 

Facebook hesap gizliliği hakkında birden fazla seçenek vardır. Bu bölümde 'Arkadaşlar' seçeneğine veya 'Sadece Ben' seçeneğine tıklayarak hesabınızı gizleye alabilirsiniz.

Paylaşılan gönderiler nasıl gizlenir? Facebook hesap gizliliğini oluşturduktan sonra, paylaşımlarınızı da özel olarak gizleyebilirsiniz. Gönderileri bazı kullanıcılar tarafından gizleyebilir ve onların görmemesini sağlayabilirsiniz. 

Bunun içinde paylaştığınız gönderinin ayarlarını yapmanız gerekiyor. Paylaşmadan önce veya paylaştıktan sonra 'Şu Kişiler Hariç Arkadaşlar' seçeneğine tıklayarak gönderileri gizleyebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz kullanıcıların paylaştığınız gönderileri görmemesini sağlayabilirsiniz.

banner5
Son Güncelleme: 07.02.2018 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Haber ve Teknoloji ile ilgili iletişim için yorum bırakabilirsiniz. Teknoloji Haberleri -Teknoloji Haber