Çok Sık Deniyorsun Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene iPhone Android

media 2411

iPhone 5s, iPhone 6, 6s, Plus ve Samsung Galaxy, HTC, LG, Sony Xperia Android cep telefondan Facebook hesabıma girmeye çalıştığımda yanlış şifre girdiğimden Çok sık deniyorsun.

teknik destek

iOS iPhone 4s, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus ve Samsung Galaxy, HTC, LG, Sony Xperia Android cep telefondan Facebook hesabıma girmeye çalıştığımda yanlış şifre girdiğimden Çok sık deniyorsun. Lütfen daha sonra tekrar dene şeklinde hata alıyorum çözüm için ne yapmalıyım? Google Chrome ve Safari tarayıcısında geçmişi temizleme. Çok Sık Deniyorsun Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene iPhone Android

iPhone cep telefondan Ayarlar bölümüne giriniz. Aşağıda yer alan Safari simgesine dokununuz. Safari geçmişini Safari Tarihçeyi ve Web Sitesi Verilerini Sil seçeneği ile sorunu kesin çözüyorsunuz.

teknik destek

Android ve iPhone iOS telefonlarda Google Chrome tarayıcıdaki geçmişi silmek için tarayıcıyı açıp sağ üst tarafta yer alan üç noktaya tıklayınız,  Geçmiş seçeneğine giriş yapıp Tarama Verilerini Temizle yazısına tıklayıp  Tümünü Temizle seçeneği ile sorunu çözebilirsiniz. Bu işlemle tarayıcıya kayıtlı girilen bilgiler, kullanıcı adları ve şifreler silinecek.

Çok Sık Deniyorsun Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene Facebook Sorunu için yardım alabilirsiniz.

Facebook hesabına Android ve İphone cep telefonundan girmeye çalıştığımda

Çok Sık Deniyorsun Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene iPhone Android

iphone telefondan facebook hesabıma giremiyorum

 

çok sık deniyorsunuz,lütfen daha sonra dene

Çok Sık Deniyorsun Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene iPhone Android

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:58