Facebook destek hattı yardım hizmet konuları

media 4352

Facebook destek hattı şeklinde bir telefon numarası arayanların yapacakları özel bir şirketten yardım almaları olacak. Sosyal medya sorunları ile ilgili yardım numarası için gerekli açıklama yer alıyor. Haber bilgilendirme özelliği taşıyor.

teknik destek

Sosyal medya uygulamaların çağrı merkezleri ülkemizde var mı? Türkiye’ de ya da bildiğimiz kadarı ile dünya genelinde bulunmamaktadır. Lakin reklam ve hukuki konular için görüşme yapılacak birimleri var.

Facebook’ la ilgili genel sorunlarda sayfa görüntüleme, oyunlara giriş sorunu, şikayet, virüs sorunu, istemeden beğenme ve hesap çalınma gibi hemen hemen çoğu Facebook şikayetleri için destek hatları sizlere hizmet vermektedir.

teknik destek

11858 Destek hizmeti

Danışmanlık hizmetlerinde sadece sosyal uygulamalara yönelik olmadığını belirtelim. Teknolojik cihazların bir çoğu içinde yardımcı olmakta.

İşleyiş şöyle olmakta:

  • Kullanıcının neye erişim erişmediğine bakılır,
  • Denemek amaçlı her türlü durum için tüm erişim kanalları zorlanır,
  • Kullanıcının yaptığı herhangi bir olumsuz durum var mı bu da incelenir,
  • Gerekli bağlantılarla ilerlenir.

İletişim için tüm detaylara bu https://www.andronova.net/facebook/facebook-musteri-hizmetleri-turkiye-telefon-numarasi-var-mi-h2595.html URL’ de bulacaksınız.

Unutmadan Facebook’ un resmi sitesinde yer alan yardım sayfasında neredeyse tüm sorunlar için bilgi bulunmakta. Bu bölümlerin bazılarında da başvuru formları bulunmakta. Bunlarla başvuru yaptığınızda genelde 2-3 gün içerisinde Facebook tarafından iletişim mail adresinize geri dönüş yapılıyor. Tabi yoğunluğa göre değişebiliyor. Bundan dolayı 3 gün sonra tekrar başvuru yapmanızı öneririz.

Destek verilen bazı konular

  • Facebook ve diğer sosyal medya ile ilgili üyelik işlemleri ve üyelik sonrası sorunlar için destek alabilirsiniz.
  • Facebook hesabım çalındı (Hacklendi) ne yaparım derseniz eğer güvenlik soruları ile bir neticeye ulaşamazsanız mail yada kimlik fotokopisi ile başvuru yapılabilir
  • Facebook hesabınıza giriş yapamama nedeni giriş yaptığınız bilgisayar yada mobil cihaz kaynaklı olabilir.
  • Facebook şifresini unuttunuz ise alternatif adımlar denenebilir.
  • Facebook hesap giriş sorunu yaşıyorsanız birlikte çözüme ulaşabiliriz.

Hukuki durumların incelenmesi

Yaşanan olumsuz durumlara yönelik ne tür yasal işlemler vardır bunları sizin adınıza araştırılır. Bir çok hesap sahibinin bilinçsiz kullanıcı olduğu aşikar. İlgili ağın hesabını kapattığı için mahkemeye gideceğini belirtenler oluyor. Daha da ileri gidip ilgili ağı Türkiye’ de kapatılması için başvuru yapacağını yazanlarda oluyor.

YouTube video

Facebook’ un dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olduğu şu an için değişmez bir gerçek. Kurucusu olan Mark Zuckerberg son yıllarda önemli hukuki sorulara yanıt vermekle meşguldü. Ağın kuruluşu Harvard’ da okurken üniversiteli öğrenciler için kurduğu site, daha sonra tüm okullara ve dışa açıldı. Bir proje ne kadar büyürse sorunlarda o derece büyüyor.

Facebook Destek Hattı Yardım Hizmet Konuları
Facebook destek hattı yardım hizmet konuları
teknik destek

Bir yanıt yazın