Android P indirmeye açıldı ve deneme APK' si

media 3

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Google, Pixel modellerine Android P' nin geliştirici sürümünü yüklemeye açtı. Tam sürüm yakın zamanda gelecek. Diğer modeller LG, Sony Xperia, Huawei ve Samsung içinde…

Google’ nin yeni sürümü Android P için geliştirici sürüm yayınlandı. Uzun zamandır gündemde olan yeni sürüm Google’ nin bazı telefonlarına geldi.

teknik destek

Android P sürümü testlerinin olumlu geçmesi ile full sürümün bu ay veya gelecek ay içerisinde yayınlanması olası.

Android 8.0 ve üstü sürümlerin güncellemeleri devam ediyor. Google ilk kendi cihazları için yayınlayacak. Cihaz üreticileri de kademeli olarak dağıtacak.

Yeni sürüm hem görünüm açısından hemde özellikler açısında daha gelişmiş olacak. Sizde yeni sürümü merak ediyorsanız denemek için aşağıda verdiğimiz APK dosyasını telefonunuzda çalıştırabilirsiniz.

Google, Pixel modellerine sunduğu geliştirici sürümü kısa süre de diğer modellere de açabilir.

Android P indirme adresi!

Pixel için Android P indirme adresi developer.android.com/preview/download.html ve diğer telefon markaları (Sony Xperia, LG, HTC, Lenovo, Asus, Huawei, Nokia ve Samsung Galaxy) içinde örnek inceleme uygulaması indirme adresi Android P APK drive.google.com/file/d/13nXqC_3SpMyIGuqkR6U-sR2gakfc0NXh/view?usp=sharing

Android P Android 7.0 geri dönmek ve Android 8.0 geri dönmek isteyen kullanıcılarda Android P yüklemeden önce yedek almaları önerilir. 

Android P indirmeye açıldı ve deneme APK' si


Instagram uygulamasında portre modu çıktı!

Instagram uygulamasında portre modu çıktı!

Facebook yorumda GIF dönemi

Facebook yorumda GIF dönemi
Son Güncelleme: 12.03.2018 12:27