Bilgisayarda WhatsApp Web Uygulamasını indirme Kullanma

media 3744

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Bilgisayarda WhatsApp Web Uygulamasını indirme Kullanma

Bilgisayarda WhatsApp Web Uygulamasını indirme Kullanma Resimli Anlatım. Web WhatsApp Programını Chrome ile Ayarlama Açmak. Bilgisayarda Sohbet Mesajlaşma Görüşme Nasıl Yapılır?

teknik destek

WhatsApp Messenger, mobil platformlar ile internet tarayıcıları üzerinde de kullanıma başlandı.Şu an için Google Chrome ile uyumlu olan WhatsApp Messenger Web , arkadaşlarınıza mesaj göndermenize ve onlardan gelen mesajları okumayı sağlıyor.

Bilgisayarınızdan WhatsApp Web’e bağlamak için, Google Chrome tarayıcınızda https://web.whatsapp.com adresini açınız özellikle belirteyim şimdilik program Chrome ile çalışıyor. Girilen sitede QR kodu göreceksiniz kodu telefonunuzda WhatsApp’ı açıp tarayınız ve bağlanınız.

WhatsApp’ı Web’de çalıştırmak için telefonunuz internete bağlı kalması gerekmektedir şunu’da belirteyim WhatsApp en güncel sürümünü telefonda kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarda WhatsApp Web Uygulamasını indirme Kullanma,Web WhatsApp Programını Chrome ile Ayarlama Açma,Bilgisayarda Sohbet Mesajlaşma Görüşme Nasıl Yapılır

 

Son Güncelleme: 15.09.2019 21:43