Yeni MacBook Air fiyatları

media 1117

Apple' ın yeni MacBook Air modelleri etkinlikte tanıtımı yapılır. Yüksek dolar kurlarından dolayı sürekli bir fiyatla karşımıza çıkar. i5 8 GB modelleri genelde 5500-7000 arası.

teknik destek

Apple sürekli olarak akıllı eşya üretiminde kullanıcıların isteklerine göre tasarımlarını ve modellerini değiştirmektedir. Apple markası, ihtiyaçlara cevap vermek adına bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarda güncellemeler geliştirmektedir. Bu geliştirmelerin en güzel örneklerinden olan MacBook Air, kullanıcıların en çok sevdiği ürünlerden bir tanesidir.

Daha yüksek bir ekran çözünürlüğü ile beraber, daha iyi bir ince tasarıma sahip olan MacBook Air; donanımındaki güncellemeler sayesinde taşınabilir özelliğini arttırmıştır. Tabi ki yapılan bu kadar iyileştirme, güncelleme ve tasarım farklılıklarının; aynı oranda cihazın fiyatına yansıtıldığı görülmektedir.

teknik destek

MacBook Air yazılım: MacBook Air, kullanıcılara macOS yazılımı ile birlikte gelmektedir. Bu yüzden özellikle Apple macOS kullanımına geçecek Windows kullanıcılarını, Apple destek sayfasından doğru bir eğitim alması gerekir. MacBook Air içerisinde iTunes hizmeti çok geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Ücretsiz şekilde kullanıcılara sunulan iWork uygulamaları ile birlikte, iş dünyasında çok pratik bir kullanım ortaya çıkacaktır. 16 GB’lik RAM sayesinde, çok hızlı bir işletim sistemine sahiptir. Böylece Photoshop ve Lightroom gibi yüksek yer kaplayan uygulamalar da rahatlıkla MacBook Air içerisinde kullanılabilir.

Yeni MacBook Air fiyatları

MacBook Air fiyatları

Güncel kur farklılıkları sebebiyle, Amerika sınırları içerisinde uygun olan fiyatlar; ülkemizde MacBook Air modelinin çok yüksek bir fiyat aralığına yerleşmesine sebep olmuştur. Core i5 işlemcili 12 GB’lik MacBook Air fiyatı 9.199 TL olarak belirlenirken, 256 GB’lik depolama alanına sahip olan MacBook Air fiyatı ise 10.799 TL’dir.

Son Güncelleme: 21.11.2018 18:07