Whatsapp iOS yeni güncelleme yayınladı

media 182

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Whatsapp mesajlaşma uygulaması iOS iPhone için en son güncellemesi yayınladı. Whatsapp iOS güncellemesi boyutu ne kadar ve bu güncelleme ne gibi yenilikler getirdi?

Whatsapp ismi artık herkesin bildiği ve aynı zamanda kullandığı bir uygulamadır. Whatsapp neredeyse telefon görüşmelerimizin mesajlarımızın yapıldığı tek uygulama oldu diyebiliriz. Artık neredeyse gsm hattımıza ait mesaj ve ses görüşmelerini unutur olduk 🙂

teknik destek

Milyonlarca kullanıcısı olan ve hen android hemde iOS işletim sisteminin uygulama yükledikleri marketlerde zirvede olan bir uygulama Whatsapp… Bu kadar çok popüler olan mesajla uygulamasının en son güncellemesi yayınlandı. Peki bu güncellemenin boyutu ne kadardır ? Whatsapp iOS güncellemesi ne gibi yenilikler getirdi.

Whatsapp iOS yeni güncelleme yayınladı

Mobil sektöründe uygulama ismi geçince veya telefonumuza format attığımızda ilk kurduğumuz uygulama olan Whatsapp, iOS işletim sistemi için yeni bir güncelleme çıkardı. Whatsapp uygulamasının bu son güncellemesi 2.17.21 sürümüdür. Bu sürümü kullanmak isteye iOS kullanıcıları 128 mb’lık bir internet verisi kullanmaları gerekmektedir.

Whatsapp iOS güncellemesi bazı yeniklikler getirdiğini kullananlar görmektedir. Fakat en önemli yeniliği Whatsapp iOS uygulamasına gelen mesajlarınızı artık iOS işletim sisteminin vazgeçilmezi olan siri tarafından okunmasını isteyebilirsiniz.

Whatsapp iOS yeni güncellemesi ne yazıkki iOS’un her sürümünde çalışmamaktadır. Bu güncelleme iOS 10.3 ve üzeri sürümlerde çalışmaktadır. Siri zaten iPhone modellerinde çok kullanılan bir özellikti. Bu güncelleme ile bu kullanılırlık iyice artacağı görülüyor. 

Whatsapp iOS yeni güncelleme yayınladı

Diğer yenilikleri ise şöyledir;

  • Arama bölümünde tasarımsal olarak yenilik yapıldığı görülüyor. Daha önceleri çok sıradan olduğu Whatsapp kullanıcıları tarafından dile getirilmişti. Firma bu şikayetleri dikkate aldığı bu güncellemwde görünmektedir. Daha bir modern bir arama bölümü olmuş.
  • Farsça dil desteği uygulama için gelmiş
  • Güncellemeler bölümünde yer alan bidirimleri toplu silme 

Whatsapp iOS yeni güncellemesini App Storeden kurarak deneyebilirsiniz.


Whatsapp hata kodu 11 ne demek yükleme başarısız çözümü

Whatsapp hata kodu 11 ne demek yükleme başarısız çözümü
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:15