iPhone özel yeni bulmaca oyunu Kami 2

media 2185

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone cep telefonları ve cihazları için özel olarak geliştirilen Kami 2 oyunu kısa süre içerisinde yayınlanacak. Bulmaca oyunları arasında en iyilerden biri olması bekleniyor.

Kami 2, iPhone için özel olarak geliştirilen, sabah kahvelerinizin olmazsa olmazı olacak bir bulmaca oyunu.

teknik destek

Harika bir günden hepinize selamlar. Özellikle erken saatlerde kalkarak işine gitmek zorunda olanların en sevmediği gün olan pazartesi ve diğer günler için stresinizi alacak çok güzel bir oyun tavsiyemiz var. iPhone kullanıcıları için özel olarak geliştirilen oyun, deyim yerindeyse bulmaca oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan.

Birbirine yapışık üçgenler dizisi ile oynanan Kami 2, rahatlamanızı sağlayacak. Bilhassa sabah uyandığınızda bir fincan kahve yanında güzel bir destek olacağını beklediğimiz Kami 2 oyunu, ilk etapta kolaydan başlıyor. Geçtiğiniz her yeni levelda amacınız, önünüzdeki desenli ekranı tek bir renge çevirmektir. Bunu başarmak için ise ekranın sağında yer alan renkleri seçerek bulmaca alanlarını boyamalısınız. Her etap, sınırlı sayıda hamle hakkı verir.

Bulmaca oyunu Kami 2

Bulmaca oyunu Kami 2

Ben zoru severim diyen arkadaşlar, bu oyun çok kolay diyerek oyunu bırakmasınlar. Evet, oyunun ilk 12 aşaması oldukça kolay diyebiliriz, ancak oyuna biraz daha zaman ayırabilirseniz, sonrasında daha fazla renk ve kompleks düzenlerle sizi terletmeye başlayacaktır. Zorlamalar arttıkça ve sabrınız tükense bile oyun, bir müddet sonra rahatlamanızı temin eden tüm unsurları barındırıyor.

Eski versiyon karelerden oluşmuş bir ekranda oynanıyordu. Bu durumun üçgenlerle değiştirilmiş olması, varyasyon yeteneğinizi üst seviyelere çıkarma imkanı sağlayacaktır. Kami 2’nin bir başka güzel tarafı da oyun oynarken canınızı sıkan ödemelerin olmaması. Ayrıca bildiğiniz üzere bir oyun oynadığınızda oyun sürenizi kısıtlayıcı unsurlar bulunuyordu. Kami 2’de böyle can sıkıcı durumlar sizi beklemiyor.

Son Güncelleme: 12.06.2017 12:17