iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor!

media 2143

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 modeline ait test raporları ve beraberinde bu raporlardaki oldukça ilginç özelliklere yönelik bilgiler sızdırıldı.

iPhone 8 modeline yönelik raporda, bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor! Apple hayranları oldukça sevinecekler.

teknik destek

Akıllı telefon tarihini kökten değiştiren Apple, ilk iPhone’un ardından geçen 10’uncu yılı dolayısıyla kullanıcıların karşısına tamamen farklı, yeniden oyun değiştirici olarak tanımlanabilecek bir iPhone modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. Tüm söylentiler tam da bu yöndeyken, Apple’ın iPhone 8 modeli için gerçekleştirdiği test raporları sızdırılarak, kullanıcıları oldukça memnun edecek bilgiler açığa çıktı.

iPhone 8 Özellikleri

iPhone 8 Özellikleri

Bir çok kişinin Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 modelinde olacağını tahmin ettiği, ancak daha sonra S9 modelinde çıkacağı anlaşılan ekran üzerindeki parmak izi okuyucu teknolojisi görünüşe göre iPhone 8 modelinde kullanılacak.

Yeni iPhone 8 modelinin ekranına entegre edilecek olan Touch ID ile kullanıcılar cam yüzeye parmaklarını koyarak parmak izi okuyucudan yararlanabilecekler. Ancak yayınlanan testler, Apple’ın bunda oldukça zorlandığını gösteriyor ki, belki de bu özellikle iPhone 8 modelinde kullanılmaya da bilir. Ama içiniz rahatlasın diye söylüyorum, firmanın bu zorluğu aşmış olabileceği de yüksek ihtimaller arasında.

Test raporlarında görülen bir diğer önemli özellik ise, ekrana entegre edilmiş, daha dpğrusu ekranın altında gizlenmiş ön kamera. Apple görünüşe göre iPhone 8‘i tam ekran olarak çıkarmaya niyetli ve bu gerçekleşirse oldukça ciddi etki yapacaktır. Aşağıda test raporlarında gözüken diğer tüm özellikleri inceleyebilirsiniz.

iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik

Sızdırılan iPhone 8 Test Raporu Bilgileri

  • Ekrana gömülü Touch ID
  • Her kenarı 4 mm çerçeve
  • Kablosuz şarj
  • iPhone 7 ile aynı boyut
  • 5.8” OLED ekran
  • Ekranın altına gizlenmiş ön kamera
  • İki yerden baskı uygulayabileceğiniz büyük güç düğmesi (sebebi bilinmiyor)

Her ne özellikler gelirse gelsin, şu kesin ki Apple iPhone 8 modelinde oldukça ses getirmeye çalışacaktır. Özellikle Galaxy S8 modelinin herkes tarafından beğenilmesinden sonra, iPhone 8’in yukarıdaki özelliklerle gelmesi için Apple tüm gücünü ortaya koyacaktır. Bekleyip göreceğiz.


iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanılacak

iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanılacak

Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir

Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:15