iPhone 8' den haber var !

media 1813

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 8 modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Uzun bir aradan sonra parmak izi okuyucunun yer aldığı arka kapak tasarımı ile ilgili yeni tasarımlar yayınlandı.

Apple firmasının son amiral gemisi iPhone 8 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle tasarımı merak konusu olan telefonun prototip tasarım görüntüleri kullanıcılar tarafından merak edilmektedir.

teknik destek

iPhone 8 hakkında internete yeni bilgiler sızmaya devam ediyor. Neredeyse her gün iPhone 8 hakkında sızıntı bir haber teknoloji sitelerinde yer almaktadır. Bu haberler herkes tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmektedir. Apple firmasının iPhone modelini üretmeye başlamasından itibaren 10 yıl geçmesi, iPhone 8 modelinin 10. yıla özel üretilmesi bu ilgi ve alakayı artırmış durumdadır. 10. yıla özel tasarımı ve özellikleri özel bir telefon modeli kullanıcılar tarafından beklenilmektedir.

iPhone 8’den haber var

Gelen haberlere bakıldığında iPhone 8 telefon modelinin parmak okuyucusu arka kısımda yer alacak. iPhone 8 telefon modeli daha çıkmadan hakkındaki iki bilgi neredeyse kesinleşmiş durumdadır. Bu kesinleşen bilgilerden birincisi ekran ve kasa oranı iPhone 8’de istenil düzeyde olması diğeri ise AMOLED ekran ile üretilecek olmasıdır. Daha önce çıkan telefon modellerinde LCD panel kullanan Apple firması son telefonunda kullanacağı AMOLED ekran herkes tarafından merak edilmektedir.

Ekran kasa tasarımının ortaya yavaş yavaş çıkmasından sonra Touch ID’nin nerede nasıl kullanılacağı merak edilmektedir. Ekran boyutlarının değişmesi sonucunda home tuşunun nasıl olacağı yine merak edilen bilgiler arasında yer almaktadır.

iPhone 8' den haber var !

Sızan haberlerde genellikle parmak okuyucunun ekrana gömülü bir şekilde geleceği söylense de uzmanlar buna pek ihtimal vermemektedir. Son yayınlanan resimlerde parmak okuyucunun yeri belli gibi. Yayınlanan resimlerde Apple firması, LG ile aynı yola girmiş gibi durmaktadır. Telefonun Apple logosunun altına parmak izi okuyucusunu koyarak ekran sorununu çözmeye çalışacağa benziyor.

Burada yayınladığımız tasarım resimleri tabi ki %100 kesin değildir. Çünkü daha önce yayınlanan başka tasarım resimlerinde ise Sony firması gibi kilit tuşuna yerleştirilmişti. Bu konuda kesin bilgiyi telefon çıktığı zaman hep birlikte öğreneceğiz.


iPhone 8' de sorun çıkabilir

iPhone 8' de sorun çıkabilir
Son Güncelleme: 22.07.2017 11:37