iOS 12.1 Grup FaceTime kullanımı

media 1113

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iOS 12.1 Grup FaceTime özelliği ve kullanımı hakkında genel bir yazı hazırladık. Bu özellikle Apple hem şirket çalışanları için hem de geniş aileler için önemli bir özellik taşımakta.

Apple, kullanıcılarını her zaman rahat ve kolay tasarımlardan oluşan akıllı telefonlarla desteklemektedir. Bu yüzden de, yapılan güncellemelerin sistem üzerinde her zaman çok olumlu etkileri bulunmaktadır. iPhone, kendi kullanıcıları arasında geliştirilen iletişim yöntemleri ile bilgi paylaşımını çok iyi derecelere çıkartmaktadır. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de FaceTime üzerinden sağlanmaktadır. FaceTime, sadece iPhone kullanıcılarının kendi arasındaki iletişim ve fotoğraf, video gibi medyaları paylaşacakları bir uygulamadır.

teknik destek

FaceTime güncellemesi

iOs, dünyanın amiral altyapılarından bir tanesidir. Bu yüzden de güncellemelerini, kullanıcıların talep ettikleri özellikler üzerinden yapar. FaceTime kullanıcıları, özellikle sınırlı sayıdaki görüşmelerden memnun değildi. Güncel uygulamalar whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya iletişim yöntemlerinde geliştirilen grup konuşma özellikleri, iPhone kullanıcıları tarafından merakla beklenmekteydi. Apple, tabi ki özelliklerin devamında FaceTime gibi güncel bir kullanım sağlayan programda bu özelliği kullanmaya başladı.

iOS 12.1 Grup FaceTime kullanımı

iOS 12.1 FaceTime özellikleri

FaceTime uygulamasına giriş yapıldıktan sonra, görüşme yapılacak numara rehberden seçilir ve kamera araması yapılır. Karşıdaki kişinin aramayı kabul etmesinden sonra, konuşmaya eklenecek kişiler ekleme sekmesinden konuşmaya dahil ediliyor.

Görüntülü görüşme isteğinin tüm kullanıcılar tarafından kabul edilmesiyle FaceTime grup konuşması özelliği kullanımına geçiliyor. Konuşmacıların üst limiti 32 iPhone kullanıcısı olarak belirlenmiştir. FaceTime grup konuşması özelliği, özellikle akademik personeller ve şirketler tarafından yoğun sıklıkta kullanımı sağlamaktadır. 

Son Güncelleme: 01.12.2018 03:41