iOS 12 indirmeye açıldı

media 1171

Apple çok uzun zamandır Beta sürümlerine yer verdiği iOS 12 güncellemesini dün itibaren Türkiye dahil Global olarak indirmeye açtı. Destekleyen cihazlarda iPhone 5S dahil ve üstü.

teknik destek

Dün akşam saatlerinde yayınlanan yeni iOS sürümü hız konusunda önemli gelişmelerle geldi. Uygulamalar açılışı ve menüler arasındaki geçişte büyük oranda hızlanma görülmekte.

iOS 12 sürümü iPhone 5s ve daha üst modellere gelmiş bulunuyor. Güncellemeyi OTA ile Wifi bağlantısı üzerinden yapabilirsiniz. Şarj seviyesine ve yeterli depolama alanından emin olunuz.

teknik destek

iOS 12 OTA nasıl güncellenir?

Ayalar kısmından genel sonra yazılım güncelleme adımlarını izleyerek sürümü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında iTunes’ le bilgisayardan yapabilirsiniz. Ama yedek aldıktan sonra yapınız.

iOS 12 yenilikleri

Güncelleme yenilikleri aşağıda yer alıyor. iOS güncelleme bölümüne otomatik güncelleme bölümü eklendi. Bunun dışında ölçüm, ekran süresi, FaceTime daha fazla kişiyle görüntülü görüşme, rahatsız etmede ufak tefek değişim ve genel anlamda hız artışı.

iOS 12 indirmeye açıldıiOS 12 OTA nasıl güncellenir?ios 12 indirios 12 güncellemesiios 12 özellikleri

iOS 12 yüklenmiyor ise ve kullanım sorunları varsa yorumlarınızı bekliyoruz. Bizim şu an için gördüğümüz iyi bir sürüm gibi duruyor. Tabi yine de zamanla anlaşılabilir. Bakalım Apple, iOS 13 ile ne gibi bir değişimle karşımızda olacak.