iOS 11 batarya sorunu devam ediyor mu?

media 1559

Apple, iOS 11 ile batarya kullanım süresinde azalmaya neden oldu. Aldığı tepkiler sonucunda iOS 11.1 güncellemesi ile sorun tam çözülmediyse de çoğunlukla daha iyi olduğu görüldü.

teknik destek

iOS 11 sürümünün yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte, birçok iphone ve de ipad sahibi tüm kullanıcılar, sahip oldukları elektronik cihazlarını, ios’un son ki sürümüne güncelleme işlemini gerçekleştiriyor. Ama tabi ki bir süre sonra ortaya çıkmış olan ios 11 bir pil sorununu meydana getiriyor ve bu durumdan dolayı tüm kullanıcılar da bu duruma tepki gösteriyor. Bunun hemen sonrasında ise, ios’un yayınlanmış olan yeni güncellemesi ile de kullanıcılar istedikleri memnuniyeti sağlayamıyor. Buna karşın da ios 11.1 ile test süreci başlatmış olan Apple firması, bu sayede asıl olması ve gerçekleşmesi gereken asıl güncellemenin ise bu olması gerektiğini böylece gösteriyor.

teknik destek

iOS 11 pil süresinde artış oldu mu?

Yapılan incelemeler ve de değerlendirmeler sonrasında, Apple’nin sunmuş olduğu, iOS 11 sürümü şarj kullanım ömrünü düşürdü. iOS 11.1 güncellemesi ile birlikte, bataryanın kullanım ömrü olarak bakıldığında son derece iyi bir ilerlemeye sahip olduğu ve beklenilen kadar olmasa da performans da artış oldu.

Bataryanın mevcut olan kullanım ömrü hemen hemen 1 saate kadar çıkıyor ve bu pil ömrü tüm kullanıcıları memnun ediyor. Henüz bir test sürümü içeriğine sahip olmasına karşın, alınan tepkiler fazlasıyla olumlu oluyor. Ve test edilen bir sürüm olduğu için yazılım ve donanım içerikleri daha da iyi yapılarak daha iyi bir batarya kullanım ömrü süresi sağlaması da ilk olarak amaçlanıyor.  

media 1551


iOS 11 ile iPhone hızlandı mı

iOS 11 ile iPhone hızlandı mı

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7
Son Güncelleme: 03.12.2017 18:05