Apple yeni kablosuz klavyesini tanıttı

media 1921

Apple, sayısal tuş takımı olan yeni ürettiği kablosuz klavyesini tanıttı. WWDC etkinliğinde yer verilen yeni kablosuz klavye Magic 5 dilde kullanıcı desteğine sahip.

teknik destek

Apple, daha önce sadece kablolu versiyonunda olan sayısal tuş takımlı klavyeyi kablosuz platforma taşıdı. Apple’ın kablosuz Magic klavye ürünlerine bir yenisi eklendi. Bundan önce sayısal tuş takımının bulunduğu Apple klavye sahibi olmak isteseydiniz, mecburiyetten kablolu klavye tercih etmeniz gerekirdi, başka alternatifiniz olmazdı. Fakat WWDC 2017’ de duyurulmuş olan yeni kablosuz klavye içinde sayısal tuş takımını da barındırıyor olmasıyla.

Yeni alternatif olarak karşımıza çıkan beyaz renkte ve şık tasarımı ile oldukça da hoş görünen Magic Keyboard adındaki Apple klavye, Apple’ın online web sayfasında şimdilik 129 dolardan online olarak satışa sunuldu. 

teknik destek

Apple kablosuz klavye fiyatı ne kadar?

Apple yeni kablosuz klavyesini tanıttı

Apple Türkiye’de Türkçe Q ve Türkçe F seçeneklerinin bulunduğu 5 farklı dilde kullanıcılara sunulan şık tasarımlı ürünün Türkiye’de satış fiyatı 599 TL. Apple, sayısal tuş takımı bulunan kablosuz klavye arayışında olan kullanıcılar için biraz pahalı olmasına rağmen, oldukça hoş bir alternatif oluşturdu. Magic Keyboard, şarj edilebilir pil sayesinde güç alırken tek bir pil ile ortalama 1 aylık kullanım ömrü sunmaktadır. Kablosuz olmasının yanı sıra kablolu versiyonu ile arasında hiçbir fark olmayan klavyenin oyun klavyeleri gibi fazladan olan mekanik özellikleri de bulunmaz. Günlük internet kullanımı ve yazı ve makale yazan yazarlara hitap edeceği düşünülen Magic Keyboard’ın teknik özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz. Bu şık ve kullanışlı klavye oldukça tutulacağa benziyor.

Magic Keyboard’ın teknik özellikleri

Yükseklik: 0,41 – 1,09 cm
Genişlik: 41,87 cm
Derinlik: 11,49 cm
Ağırlık: 0,39 kg
Çoklu ortam tuşları,
Bağlantı türleri: Bluetooth, Lightning bağlantı noktası ve Wireless özelliği
Sistem gereksinimleri: Mac OS 10.12.4 ve üzeri, iOS 10.3 ve üzeri

kablosuz klavye

apple kablosuz klavye

mac kablosuz klavye

kablosuz klavye fiyatları

kablosuz klavye özellikleri

Son Güncelleme: 13.06.2017 03:39